RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER for studenter i Steinkjer

Sissel Rian - Steinkjer
Studentrådgiver

BOOK TIME

Rådgivning
Rådgivning via Teams
• Rådgivning via telefon

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store.

Book time
29.06.202021:03 Erling Rognes Solbu

For english click here

På grunn av smitevernstiltak er fysiske møter på campus dessverre ikke mulig frem til 18. januar 2021. Rådgivning via Teams og telefon er tilgjengelig.

Rådgivning

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til studentrådgiveren kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger. Det kan for eksempel være:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging.
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV.
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst eller depresjon.

Studentrådgiver kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet.

Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. Tjenesten er gratis og rådgiver har taushetsplikt. 

Face to face, telefon eller Teams - du velger

Ønsker du å treffe studentrådgiver i Steinkjer kan du booke en avtale mellom kl. 9.30 og 14.30 på tirsdager, onsdager og fredager. I tillegg til individuelle samtaler på rådgivers kontor, kan du avtale en samtale på Teams eller telefon. Finn den samtaleformen som passer for deg.

Lang ventetid for samtale?

Hvis det er lang ventetid hos rådgiver i Steinkjer kan du booke samtale på Teams eller telefon med en rådgiver på et av de andre studiestedene til Nord universitet.

Se oversikt og book Teams eller telefonsamtale her.

Relaterte artikler