w

Rådgivning via Skype

Fortvil ikke om du har du lang reisevei til nærmeste studentrådgiver. Det finnes alternativer!

06.02.201913:25 Ane Karlsen

For english click here


Uavhengig rådgivning 

Rådgivningstjenesten i Studentinord er et tilbud til deg som opplever utfordringer i studietiden. Studentinord er nøytral og ikke tilknyttet universitetet. Vi jobber sammen med deg for å finne gode løsninger på dine personlige utfordringer, og hjelper deg slik at du kan lykkes med dine studier.

Du trenger ingen henvisning for å benytte deg av rådgivningstjenesten. Tjenesten er gratis og rådgiver har taushetsplikt.

Rådgivning via Skype 

Vi tilbyr samtaler, veiledning, informasjon om rettigheter og hjelp til å komme i kontakt med det øvrige hjelpeapparatet. Målet vårt er å ha kort ventetid, samt å være lett tilgjengelig for deg, uansett hvilket studiested du tilhører.

Studentinord har rådgivere med arbeidssted Bodø, Mo i Rana, Nesna, Levanger, Namsos, Stjørdal og Steinkjer. Studerer du i Vesterålen eller av andre grunner oppholder deg fysisk langt unna en rådgiver er du velkommen til å snakke med rådgiver via Skype.

Ønsker du samtale med rådgiver via Skype kan du kontakte studentrådgiver Truls Dahl på telefon eller e-post for å avtale tidspunkt for samtale. Det er viktig at du har lastet ned Skype for business før avtalt tidspunkt.

Last ned Skype for business

Studenter ved Nord universitet har anledning til å laste ned Skype for business som er en del av Office 365. Informasjon om nedlastning finner du på Nord universitet sine hjemmesider.

Skype for business tilfredsstiller kravene fra Datatilsynet og Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet, og er en trygg plattform for samtaler og rådgivning. 

Kontaktinformasjon

Studentrådgiver Truls Dahl
Tlf. +47 958 68 011
E-post: truls.dahl@studentinord.no

 

 

Relaterte artikler