w

Studentrådgivning på telefon eller Skype

Alle våre studentrådgivere er tilgjengelig på telefon og Skype. Vi vil støtte deg så godt vi kan, slik at du kan lykkes med studiene og ha det godt selv om studiestedet er stengt.

Book time
06.02.201913:25 Ane Karlsen

For english click here


Studentrådgiverne kan hjelpe deg i denne spesielle perioden

Stengte studiesteder og minimal sosial kontakt er en ny situasjon for oss alle. Studentinords rådgivningstjeneste tilbyr samtaler om alle slags utfordringer i studentlivet. Det kan dreie seg om psykiske, sosiale, fysiske eller praktiske utfordringer - alt fra ensomhet og kjærlighetssorg til studieteknikk, stress, økonomiske forhold eller rusproblemer.

Det kan være ting som er relatert til korona, eller annet du tenker eller kjenner på, som påvirker studiesituasjonen din.

Du trenger ingen henvisning for å benytte deg av rådgivningstjenesten. Tjenesten er gratis og alle rådgivere har taushetsplikt.

Rådgivning på telefon og Skype mens universitetet er stengt

Nå kan du kontakte alle våre studentrådgivere på telefon og Skype, uavhengig av studiested. Vi prøver å ha god tilgjengelighet, og ønsker kort ventetid for samtaler.

Forsøk gjerne å kontakte rådgiveren som hører til ditt studiested. Dersom denne ikke er tilgjengelig kan du velge en av de andre. 

BOOK TIME TIL Å RINGE ELLER SKYPE MED EN RÅDGIVER HER 

Last ned Skype for business

Det er viktig at du har lastet ned Skype for business før avtalt tidspunkt.

Studenter ved Nord universitet har anledning til å laste ned Skype for business som er en del av Office 365. Informasjon om nedlastning finner du på Nord universitet sine hjemmesider.

Skype for business tilfredsstiller kravene fra Datatilsynet og Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet, og er en trygg plattform for samtaler og rådgivning. 

Våre studentrådgivere

Vær oppmerksom på at sensitive personopplysninger ikke bør sendes på e-post. Dette er for å sikre at informasjonen ikke kan leses av uvedkommende.

Bodø

Nesna og Mo i Rana

Levanger

Namsos og Steinkjer

Stjørdal

Ingvild Kirkhus
Stine Marie Sivertsen
Svein Valle
Truls Dahl
Kirsti Grøtan
Sissel Rian
Renate Nyborg Eikrem

Relaterte artikler