w

RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER

Studentrådgivere på studiestedet eller via Skype, helsestasjon, helsekasse og ulike kurs er de viktigste rådgivnings- og helsetjenestene Studentinord tilbyr.

14.03.201610:18 Erling Rognes Solbu

Rådgivning

Studentinords rådgivningstjeneste tilbyr samtaler om alle slags utfordringer du møter i studentlivet. Det kan dreie seg om psykiske, sosiale, fysiske eller praktiske utfordringer - alt fra ensomhet og kjærlighetssorg til studieteknikk.

Studentrådgiverne holder til på studiestedet. Du trenger ingen henvisning for å benytte deg av rådgivningstjenesten. Tjenesten er gratis og alle rådgivere har taushetsplikt.

Rådgivning via Skype

Studerer du i Vesterålen eller av andre grunner oppholder deg fysisk langt unna en rådgiver er du velkommen til å snakke med rådgiver via Skype.

Helsestasjon og lege

Studenter har tilgang på helsestasjon på studiestedet, eller i byen der de studerer. På helsestasjonen treffer du helsesøster og lege. Helsestasjonene har et spesielt fokus på kropp, seksuell helse og prevensjon.

Kurs

Gjennom året tilbyr våre studentrådgivere blant annet stressmestringskurs, eksamensmestringskurs, ta ordet-kurs, yogakurs og andre aktuelle kurs. Følg oss i våre kanaler for å holde deg oppdatert.

Refusjon av helseutgifter

Har du pådratt deg betydelige helse- og tannlegeutgifter i studietiden som ikke dekkes av det offentlige, kan du søke om økonomisk støtte fra Studentinord.
Les mer om ordningen og søk her.