w

RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER

Vårt tilbud på ditt studiested

Studentrådgivere på studiestedet, helsestasjon, helsekasse og ulike kurs er de viktigste rådgivnings- og helstjenestene Studentinord tilbyr.

14.03.201610:18 Erling Rognes Solbu

Rådgivning
Studentenes rådgivningstjeneste tilbyr samtaler om alle slags utfordringer du møter i studentlivet. Det kan dreie seg om psykiske, sosiale, fysiske eller praktiske utfordringer - alt fra ensomhet og kjærlighetssorg til studieteknikk.

Rådgiverne holder til på studiestedet. Du trenger ingen henvisning  for å benytte deg av rådgivningstjenesten. Tjenesten er gratis og vi har taushetsplikt.

Helsestasjon og lege
Studenter har tilgang på helsestasjon på studiestedet, eller i byen der de studerer. På helsestasjonen treffer du helsesøster og lege. Helsestasjonene har et spesielt fokus på kropp, seksuell helse og prevensjon.

Kurs
Våre rådgivere tilbyr aktuelle kurs for studentene, blant annet stressmestringskurs, eksamensmestringskurs, ta ordet-kurs og yogakurs.

Refusjon av helseutgifter
Regelverket er under revisjon. Nytt regelverk vil være klart i løpet av 2. halvår 2017.

Studentøkonomien strekker ikke alltid til. Hvis du får større utgifter til lege, tannlege eller briller kan du søke om refusjon av deler av utgiftene.Relaterte artikler