w

RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER for studenter i Bodø

Kontakt rådgivningstjenesten

Åpningstider: 09.00 - 15.00

Klikk her for timebestilling

Studentrådgiver
Ingvild Kirkhus
E-post
Telefon 473 89 111

Rådgiver/Studentprest
Svein Valle
E-post
Telefon: 412 58 625

Kontorene ligger til venstre når du kommer inn A-inngangen på universitetsområdet. 

04.04.201614:32 Line Johansen

For english version click here

Rådgivningstjenesten

Studentenes rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. Studietiden kan i perioder oppleves vanskelig. Det kan være små og store utfordringer. Rådgivningstjenesten tilbyr veiledning og samtaler hos sosialrådgiver og studentprest/rådgiver. Du kan få informasjon om sosiale rettigheter, hjelp til å kontakte offentlige instanser, samt praktisk hjelp med søknader. 

Klikk på lenken for å reservere en time hos en av våre rådgivere.

Studentprest
Svein Valle er studentprest ved Universitetet i Nordland og er ansatt i Den norske Kirke. Svein er tilgjengelig for alle studentene, tilbyr rådgivning, både i livs- og studiesituasjoner og i ekstensielle og åndelige spørsmål. 
Her kan du ta kontakt for å snakke om vanskelige opplevelser, dersom du sliter med kjærlighetssorg eller tap av annet som er borte i livet, undrer deg over livet og fremtiden og trenger hjelp til å sortere tanker, eller dersom du ønsker om å bli sett av et medmenneske som setter av tid til akkurat deg.

Stille rom
Trenger du en pause fra en hekstisk studiehverdag, eller har behov for stillhet og tid til å sortere egne tanker, kan du benytte deg av "Stille rom" som ligger i kjelleren ved Hovedkantina.

Peer Support - studenter støtter studenter

Hvis du strever med å finne deg til rette, har problemer med venner, har mentale utfordringer eller bare er ensom, kan du også velge å oppsøke en «Peer Supporter» og snakke om det. Det er studenter som har fått opplæring, og gjennom samtaler vil de hjelpe og lytte til deg. Les mer om Peer Support her.

Helsestasjon for studenter

Helsestasjon for studenter er åpent hver onsdag fra kl. 11.00 - 16.00 i rådgivningstjenesten lokaler på Mørkved. Les mer her.

Helsekasse/tannlegebehandling

Studenter som pådrar seg betydelige helse- og tannlegeutgifter i studietiden som ikke dekkes av det offentlige, kan søke om økonomisk støtte fra Studentinord.
Les mer om ordningen og søk her.

Jusshjelpa

Er du student og trenger juridisk hjelp? Jusshjelpa i Nord Norge gir gratis juridisk bistand/rådgivning innen utvalgte saksområder. Les mer her.

Relaterte artikler