RÅDGIVNING for studenter i Bodø

Rådgivningskontoret

Åpningstider: 09.00 - 15.00

Kontorene ligger til venstre når du kommer inn A-inngangen på universitetsområdet. 

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store.

Book time
06.10.202018:11 Erling Rognes Solbu
For english click here


Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet og Politihøgskolen avdeling Bodø. Tjenesten er gratis og vi har taushetsplikt. Ved behov har vi også et korttidstilbud hos psykolog.

Gjelder henvendelsen din praktiske forhold ved studiet ditt, som sensur, semesterregistrering eller konteeksamen, må du ta kontakt med en studieveileder ved Nord universitet.

Hva kan Råd og helse hjelpe deg med?

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til rådgivningstjenesten kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger. Det kan for eksempel være:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging.
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV.
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst eller depresjon.

Vi kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet.

Face to face, Teams, walk and talk - du velger

DU kan booke individuelle samtaler på kontoret, eller på telefon eller Teams. Noen ansatte tilbyr også walk and talk. Se oversikt over ansatte i Råd og helse i Bodø under, og finn den samtaleformen som passer for deg.

Lang ventetid for samtale?

Hvis det er lang ventetid i Bodø kan du booke samtale på Teams eller telefon med en studentrådgiver ved et av de andre studiestedene.

Se oversikt og book Teams eller telefonsamtale her.

Ønsker du å snakke med noen andre enn oss - eller trenger du hjelp i perioder vi har stengt - finnes det andre du kan kontakte. 

Her finner du oversikt over andre hjelpeinstanser, blant annet Studenttelefonen.

Studentprest og stille rom

Svein Valle er studentprest ved Nord universitet, og ansatt i Den norske kirke. Svein er tilgjengelig for alle studenter, og tilbyr rådgivning både i livs- og studiesituasjoner og i ekstensielle og åndelige spørsmål.

Trenger du en pause fra en hekstisk studiehverdag, eller har behov for stillhet og tid til å sortere egne tanker, kan du benytte deg av «Stille rom» som ligger i kjelleren ved Hovedkantina.

Svein Valle - BODØ
Studentprest

Book time til:

Rådgivning
• Rådgivning via Teams 

svein.valle@studentinord.no
Tlf. 412 58 625

Ingvild Kirkhus - BODØ
Helsesykepleier 

Book time til:

• Rådgivning
• Rådgivning via Teams
Walk and talk

ingvild.kirkhus@studentinord.no
Tlf. 473 89 111

Stine Marie Sivertsen - BODØ
Studentrådgiver 
- Få hjelp til psykososiale utfordringer

Gjelder henvendelsen din praktiske forhold ved studiet ditt må du ta kontakt med en studieveileder ved Nord universitet.

Book time til:

Rådgivning (NB! gjelder personlige utfordringer, ikke studierelaterte problemer. For spørsmål om studiet, ta kontakt med Nord universitet)
• Rådgivning via Teams 
Walk and talk
Gruppesamtale

stine.marie.sivertsen@studentinord.no
Tlf. 901 95 014

Kart over campus Bodø som illustrerer hvor rådgivningstjenesten holder til. De ligger ved A inngan, click to open in lightbox

Relaterte artikler