Peer Support - en god prat en-til-en

Studenter støtter studenter

For english click here

Det er greit å ikke ha det greit, men ikke gå gjennom det alene

Vi i Peer Support er en gruppe studenter som hjelper andre studenter ved Nord universitet i Bodø gjennom samtaler en-til-en. 

Som medstudent vil vi kanskje lettere kunne forstå situasjonen du er i. Hvis du strever med å finne deg til rette, har problemer med venner, har mentale utfordringer eller bare er ensom, oppsøk en Peer Supporter og snakk om det. Vi har fått opplæring, og vi er her for å lytte til deg.

Vi er tilgjengelig for en god prat en-til-en - enten på norsk eller engelsk.

Strengt konfidensielt

Peer Supporterne får hjelp og veiledning fra studentrådgiverne i Studentinord, men all informasjon vi mottar er strengt konfidensiell og vil ikke bli formidlet til rådgiverne eller de andre Peer Supporterne.

Våge å ta kontakt

Enn så morsomt og frigjørende det kan være å gå på universitetet, så kan det også komme stressende tider der du føler alt går mot deg. Det kan være lurt å søke hjelp i slike situasjoner, men det er ikke alltid du vet hvor du skal henvende deg. Psykisk helse er ekstremt viktig, og hvis du overser den vil den påvirke det sosiale livet ditt, og hele opplevelsen med å gå på universitetet.

Tanken bak Peer Support er at en hvilken som helst student ved Nord universitet kan få tilgang til den støtten de trenger gjennom å snakke med en av oss - en medstudent som kan relatere seg til utfordringene dine på en likesinnet og god måte.

Med dette programmet håper vi å fjerne stigmaet rundt mental helse, og det å be om hjelp, og vi oppfordrer deg til å våge å ta kontakt når du trenger det.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte Peer Support via Facebooksiden «Peer Support at Nord University», eller ringe tlf. 482 47 287 mellom kl. 9 og 23, hele uken. Henvendelser etter kl. 23 vil bli håndtert neste morgen.

Du kan også ta kontakt med rådgivningstjenesten i Studentinord, så vil du få hjelp til å opprette kontakt.

Relaterte artikler