Helsestasjon og lege i Namsos

Studenter i Namsos kan bruke helsestasjon for ungdom og skaffe seg fastlege i kommunen.

HELSESTASJON

Som student opp til 25 år har du tilgang til Helsestasjon for ungdom. Tilbudet har som målsetting å gi studenter lett tilgjengelig informasjon, veiledning og rådgivning.

Helsestasjon for ungdom har et spesielt fokus på kropp og seksuell helse. Du kan få en uformell samtale med sykepleier eller lege om seksualitet og prevensjon, ta en klamydiatest, få gratis kondomer og resept på andre prevensjonsmidler, og hjelp til videre henvisninger i helsevesenet.

Åpningstider

Helsestasjonen er åpen onsdager kl. 15.00 - 17.00. 

NB: Du må bestille time på forhånd. Ring 948 03 003 for å avtale time.

Helsestasjonen finner du i Abel Meyers gate 10.

Det er gratis å benytte helsestasjon for studenter.

NB! Dersom du mistenker at du kan være smittet av koronavirus skal du ikke benytte Helsestasjonen. Ring legevakten på 116117. Ring først – ikke møt opp direkte. Om du ikke får svar på legevakt 116117, kontakt ditt fastlegekontor per telefon.

FASTLEGE I NAMSOS

Vi anbefaler at du skaffer deg fastlege i kommunen du bor og/eller studerer i. Da slipper du å reise hjem eller bruke legevakten når du trenger å besøke legen.

Her kan du bytte fastlege.

Vær oppmerksom på at du har rett til å reservere plass hos fastlegen i hjemkommunen din i inntil tre år dersom du bytter til fastlege ved studiestedet.

Et rødt hjerte, hvor et stetoskop ligger rundt hjertet. Illustrerer at man lytter etter hjerterytme

Relaterte artikler