Helsestasjon og lege i Stjørdal

Studenter i Stjørdal kan bruke helsestasjon for ungdom og skaffe seg fastlege i kommunen.

HELSESTASJON

Som student opp til 25 år har du tilgang til Helsestasjon for ungdom. Tilbudet har som målsetting å gi studenter lett tilgjengelig informasjon, veiledning og rådgivning.

Helsestasjon for ungdom har et spesielt fokus på kropp og seksuell helse. Du kan få en uformell samtale med sykepleier eller lege om seksualitet og prevensjon, ta en klamydiatest, få gratis kondomer og resept på andre prevensjonsmidler, og hjelp til videre henvisninger i helsevesenet.

Helsestasjonen er åpen for studenter mandag kl. 15.00-17.00 og torsdag kl. 14.00-16.00. Studenter på 25 år eller yngre kan bruke kommunens helsestasjon. Du finner Stjørdal helsestasjon i andre etasje av Stjørdal legesenter, Breidablikkveien 3.

Det er gratis å benytte helsestasjon for studenter.

FASTLEGE I STJØRDAL

Vi anbefaler at du skaffer deg fastlege i kommunen du bor og/eller studerer i. Da slipper du å reise hjem eller bruke legevakten når du trenger å besøke legen.

Her kan du bytte fastlege.

Vær oppmerksom på at du har rett til å reservere plass hos fastlegen i hjemkommunen din i inntil tre år dersom du bytter til fastlege ved studiestedet.

Et rødt hjerte med et stetoskop som ligger rundt, illustrerer at man hører på hjertet.

Relaterte artikler