RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER for studenter i Stjørdal

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store.

30.06.202007:15 Erling Rognes Solbu
For english click hereStudentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. Tjenesten er gratis og rådgiver har taushetsplikt.

Hva kan studentrådgiveren hjelpe deg med?

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til studentrådgiveren kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger. Det kan for eksempel være:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging.
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV.
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst eller depresjon.

Studentrådgiver kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet. 

FACE TO FACE, TELEFON ELLER TEAMS - DU VELGER

Ønsker du å treffe studentrådgiver i Stjørdal kan du booke en avtale for samtale på campus mellom kl. 9.00 og 14.30 på onsdager. I tillegg til samtaler på rådgivers kontor, kan du avtale en samtale på Teams eller telefon. Dette er tilgjengelig alle dager i uka. Finn den samtaleformen som passer for deg.

LANG VENTETID FOR SAMTALE?

Hvis det er lang ventetid hos rådgiver i Stjørdal kan du booke samtale på Teams eller telefon med en rådgiver på et av de andre studiestedene til Nord universitet.

Ønsker du å snakke med noen andre enn oss - eller trenger du hjelp i perioder vi har stengt - finnes det andre du kan kontakte. 

Her finner du oversikt over andre hjelpeinstanser, blant annet Studenttelefonen.

Relaterte artikler