RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER for studenter i Stjørdal

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store.

Book time
For english click here


Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. Tjenesten er gratis og rådgiver har taushetsplikt.

Hva kan studentrådgiveren hjelpe deg med?

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til studentrådgiveren kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger. Det kan for eksempel være:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging.
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV.
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst eller depresjon.

Studentrådgiver kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet. 

FACE TO FACE, TELEFON ELLER TEAMS - DU VELGER

Ønsker du å treffe studentrådgiver i Stjørdal kan du booke en avtale for samtale på campus mellom kl. 9.00 og 14.30 på onsdager. I tillegg til samtaler på rådgivers kontor, kan du avtale en samtale på Teams eller telefon. Dette er tilgjengelig alle dager i uka. Finn den samtaleformen som passer for deg.

LANG VENTETID FOR SAMTALE?

Hvis det er lang ventetid hos rådgiver i Stjørdal kan du booke samtale på Teams eller telefon med en rådgiver på et av de andre studiestedene til Nord universitet.

Ønsker du å snakke med noen andre enn oss - eller trenger du hjelp i perioder vi har stengt - finnes det andre du kan kontakte. 

Her finner du oversikt over andre hjelpeinstanser, blant annet Studenttelefonen.

Relaterte artikler