w

RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER

Vårt tilbud på ditt studiested

Studentrådgivere på studiestedet, helsestasjon, helsekasse og ulike kurs er de viktigste rådgivnings- og helsetjenestene Studentinord tilbyr.

14.03.201610:18 Erling Rognes Solbu

Rådgivning
Studentenes rådgivningstjeneste tilbyr samtaler om alle slags utfordringer du møter i studentlivet. Det kan dreie seg om psykiske, sosiale, fysiske eller praktiske utfordringer - alt fra ensomhet og kjærlighetssorg til studieteknikk.

Rådgiverne holder til på studiestedet. Du trenger ingen henvisning  for å benytte deg av rådgivningstjenesten. Tjenesten er gratis og vi har taushetsplikt.

Helsestasjon og lege
Studenter har tilgang på helsestasjon på studiestedet, eller i byen der de studerer. På helsestasjonen treffer du helsesøster og lege. Helsestasjonene har et spesielt fokus på kropp, seksuell helse og prevensjon.

Kurs
Våre rådgivere tilbyr aktuelle kurs for studentene, blant annet stressmestringskurs, eksamensmestringskurs, ta ordet-kurs og yogakurs.

Refusjon av helseutgifter
Studenter som pådrar seg betydelige helse- og tannlegeutgifter i studietiden som ikke dekkes av det offentlige, kan søke om økonomisk støtte fra Studentinord.
Les mer om ordningen og søk her.
Relaterte artikler