Endringer på grunn av streik i vaktselskapet  

Oppdatering 3.12: Streiken er over

For english click here


Vaktselskapet er fortsatt i streik, og fra lørdag 28. november trapper de opp ytterligere og tar ut personell på vaktstasjonen som mottar heisalarmer. Det medfører dessverre at fra kl. 15.00 fredag 27. november vil alle heiser i Mørkvedlia og på Nordavind stanse.

Dersom du er avhengig av heis for å komme til din bolig ber vi deg snarest ta kontakt med boligkontoret.

Her kan du lese mer om streiken. Vi gir beskjed så snart streiken er over.

Fortsatt gjelder også følgende konsekvenser av streiken:


Nr 1 – Brannberedskap

Når en brannalarm blir utløst sender vanligvis alarmstasjonen ut en vekter som gjør en vurdering av situasjonen. På grunn av streiken vil alle brannalarmer som kommer inn til alarmstasjonen umiddelbart bli rutet videre til Salten Brann. For å unngå å stjele brannvesenets kapasitet til å rykke ut på overstekte pizzaer hos oss ber vi om at du som beboer er ekstra oppmerksom i denne perioden.

Dersom du skulle være uheldig å utløse en brannalarm, og du vet helt sikkert at det ikke er grunn til utrykning, ber vi deg være raskt ute og trykke på avstillingsknappen i gangen (gjelder de boliganleggene som har dette).

Dersom du ikke rekker avstillingsknappen, eller der dette ikke finnes der du bor, ber vi deg snarest ringe alarmstasjonen på tlf. 815 00 820 for å avverge utrykning. NB! Kun dersom du er trygg på at situasjonen er ufarlig. 

Nr 2 – Begrenset innlåsingstjeneste

Normalt kan du ringe vaktselskapet til alle døgnets tider hvis du har mistet nøkkelen din eller har låst deg ute. Det kan du ikke i perioden med streik.

I tidsrommet 22-08 på ukedager og 22-10 lørdag og søndag, kan du ikke få hjelp til innlåsing. Allier deg gjerne med en annen beboer - og vær ekstra nøye i denne perioden, slik at du ikke havner i en kjedelig situasjon. 

Når og hvor kan du faktisk ringe?

  • Mandag - fredag kl. 08-22
  • Lørdag - søndag kl. 10-22
  • Tlf. 815 00 820 

Nr 3 – Åpningstid fellesarealer

For å ivareta smittevern og behovet for ro og orden må åpningstiden på fellesarealet fortsatt begrenses. På grunn av streiken er midlertidig åpningstid kl. 9-15 på ukedager, og stengt i helgen. Vi håper å komme tilbake med nye åpningstider så snart som mulig.

Det er normalt vekterne som stenger og låser fellesarealene. Visste du at når de låser så sjekker de også inni skapene for å se om noen har gjemt seg? Ja, det har hendt. Og det hender også at de treffer på folk som ikke hører hjemme på anlegget. Husker du å lukke ytterdøra bak deg når du kommer inn? Vi vil ikke skremme dere, men gjøre dere oppmerksomme på det felles ansvaret dere har på huset. 

Spørsmål eller bekymringer? 

 

Relaterte artikler