Mørkvedlia studentpark

Bli kjent med andre studenter i moderne Mørkvedlia! Kort gangavstand til campus, treningssenter og butikker.

Søk bolig
05.02.201612:21 Kjell Pedersen

Sosialt og bekvemt i Mørkvedlia

Mørkvedlia er et nytt og moderne boliganlegg, godt tilrettelagt for at du skal bli kjent med andre studenter. I de fire blokkene finner du ulike fellesrom, som TV-stuer, biljardrom, lesesaler, og store stuer med kjøkken.

Smarte løsninger og høy standard

Mørkvedlia består av fire blokker med totalt 604 boenheter. Det er smarte oppbevaringsløsninger og god skapplass på boligene.

1-roms leiligheter har egen kjøkkenkrok og eget bad, mens på en dublett deler du kjøkken og bad med en annen. Alle hybler har eget bad, og her deler du kjøkken med andre. De store felleskjøkkenene er fullt utstyrt, og hver beboer har et eget kjøleskap og skap som er mulig å låse. Her har vi lagt alt til rette for at du som student skal ha det bekvemt og lettvint i din studiehverdag.

Se video fra Mørkvedlia; Studentbolig Tour i Mørkvedlia

Har du behov for å oppbevare sykkel, bildekk eller andre saker har du mulighet for å leie bod. I kjelleren på hver blokk finner du vaskeri med mulighet for reservasjon og SMS-varsling.

Det er ikke tillatt med dyrehold på våre studentboliger, og alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

Kort gangavstand til alt du trenger i din studiehverdag

Fra studentboligen i Mørkvedlia studentpark har du kort gangavstand til universitetsområdet, Samfunnet i Bodø, turterreng og marka, treningssenter, svømmehall, flerbrukshall, turnhall, friidrettsbane, skøytebane, klatrehall - og en utendørs treningspark.

I tillegg har du gangavstand til Mørkvedsenteret og Hunstadsenteret, med matbutikker, apotek og frisør.

Mørkvedlia studentpark har beliggenhet med panoramautsikt over Børvasstindene og Saltfjorden. Det er også svært gode bussforbindelser til Bodø sentrum og til flyplassen, og Mørkved togstasjon ligger et steinkast unna studentboligene.

Adresse Mørkvedlia studentpark: Mørkvedveien 18/20/22/24, 8020 Bodø

Lurt å søke tidlig

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

Det er trygt å bo på studentbolig

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie, lavt depositum og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Boligtyper i Mørkvedlia

Finn ut mer

Utsikt mot Børvasstindan
Utsikt mot Børvasstindan, click to open in lightbox
Utsikt fra hybel
Utsikt fra en hybel, click to open in lightbox
Felleskjøkken
Nytt og moderne felleskjøkken, click to open in lightbox
Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Hybel i Mørkvedlia
Hjemmekoselig hybel i Mørkvedlia, click to open in lightbox

Relaterte artikler