Demmabakken studentboliger

Demmabakken studentboliger har nyoppussede hybler og leiligheter for korttids- og langtidsleie. Demmabakken ligger 250 meter fra Nord universitet.

Søk bolig

Svært gunstig pris på studentbolig

Regjeringen har besluttet å gi et ekstra tilskudd til studentvelferd på Nesna, og subsidierer blant annet prisen på studentbolig for å bidra til å skape aktivitet ved studiestedet. Studentinord vil derfor åpne for en prisreduksjon på ca. 35 % på studentboliger på Nesna, noe som trolig blir landets rimeligste leiepris for studentbolig! 

Sentral beliggenhet

Demmabakken ligger sentralt plassert i sentrum av Nesna. Anlegget består av totalt 86 boenheter fordelt på 10 frittstående hybelhus. I hvert hus er det seks eller åtte hybler. Det er god standard på boligene, og noen har også havutsikt. Det er et fellesvaskeri på anlegget.

Det er ikke tillatt med dyrehold på våre studentboliger, og alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie, og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Bilde fra fellesstue i Demmabakken
Kjøkken Demmabakken
Bilde fra kjøkkenområdet
Hybel Demmabakken
Bilde fra en av hyblene i Demmabakken
Bilde fra utsiden av studentboligen
Vakker natur i nydelig vær

Relaterte artikler