w

Studentforeninger i Levanger

19.04.201613:35 Erling Rognes Solbu

Levangerstudentenes idrettslag (LSI)

LSI er et studentidrettslag hvor alle studentene er velkomne! Vi har ingen krav om ferdigheter for å være med.

Idrettslaget arrangerer to fester i året for medlemmene, og klubbkvelder der medlemmer får kjøpt treningsklær til rabatterte priser.

Vi har en medlemsavgift på 250 kr i halvåret. Dette går blant annet til utstyr og diverse arrangement vi holder. De studentene som ønsker å spille i serie, kan få en ekstra kostnad. Hver idrett har to lagledere som leder og arrangerer treningene.

Vi tilbyr disse idrettene høsten 2018:

  1. Håndball – Møtes for å spille sammen og være sosiale. Spiller ikke i serie. Har alt utstyr som trengs. Studentene tar kun med seg innesko. Treningstid mandag 21.00 – 22.30 i Trønderhallen.
  2. Innebandy - Møtes for å spille sammen og være sosiale. Spiller ikke i serie. Har alt utstyr som trengs. Studentene tar kun med seg innesko. Treningstid torsdag 21.30 – 23.00 i Trønderhallen.
  3. Fotball blandalag - Her møtes både jenter og gutter som liker å spille fotball. De møtes for å spille og være sosiale. Noen ganger deltar de i bedriftserien (for dem som ønsker det). Treningstider mandag 20.00 – 21.30 utendørs på Leirabanen, og tirsdag 16.00 – 17.00 i Trønderhallen.
  4. Volleyball – Tilbudet gjelder både for de som vil møtes for å være sosiale og spille, samtidig som Volleyball stiller med et damelag i serien. Treningstid tirsdag 20.30 – 22.00 i Trønderhallen.
  5. Klatring – Her kan både de med brattkort og ikke møtes for å klatre sammen. Av og til drar de på tur hvor de klatrer i naturen. Laglederene har brattkort og er de ansvarlig for klatringen. Treningstid torsdag 21.30 – 23.00 i Trønderhallen.
  6. Fotball Herre – Dette tilbudet gjelder guttene som ønsker å spille i serie.Laget spiller akkurat nå i 5. Divisjon. Treningstid onsdag 20.00 - 21.30 på Leirabanen, og torsdag 22.00 – 23.00 i Trønderhallen (fra september).

Informasjon om treninger og events finner du på LSI sin facebookside.

Røstad Scene

Røstad scene er en egen organisasjon som driver studentsosiale aktiviteter i og rundt lokalet Røstad Scene på campus. Her arrangeres studentkro, konserter, forestillinger osv. både for studenter og andre.

Røstad Scene har diverse undergrupper som har hver sine oppgaver, blant annet lyd og lys under arrangementer, artistbooking og bardrift.

Røstad Scene på Facebook

Røstad Studentkor

Røstad Studentkor ble startet høsten 2012. Koret har medlemmer fra flere linjer på campus. Vi tar på oss sangoppdrag rundt omring i fylket, men om muligheten byr seg reiser vi gjerne lenger. Koret har øvelse hver mandag + noen seminarhelger. Fast innslag på alle øvinger er den berømt pausekosen. Vi arrangerer mindre turer for medlemmene og tar oss tid til kvelder med sosialt samvær.

Røstad studentkor på Facebook