w

Studentforeninger i Levanger

19.04.201613:35 Erling Rognes Solbu

Levangerstudentenes idrettslag

Levangerstudentes Idrettslag (LSI) drives av og for studenter med tilknytning til campus Levanger. Vårt mål er å gi et godt, variert og tilfredsstillende tilbud til alle studenter som ønsker å drive med sportsaktiviteter etter skoletid. I LSI settes det ingen krav til fysisk form eller prestasjonsnivå. Her er absolutt alle velkommen og vi ønsker at LSI skal være en sosial arena der man får sjansen til å dyrke idrettsglede og vennskap.

LSI består av seks lag: innebandy, fotball herrer, fotball blandalag, volleyball, klatring og handball.

Informasjon om treninger og events finner du på LSI sin facebookside.

Røstad Scene

Røstad scene er en egen organisasjon som driver studentsosiale aktiviteter i og rundt lokalet Røstad Scene på campus. Her arrangeres studentkro, konserter, forestillinger osv. både for studenter og andre.

Røstad Scene består av egne undergrupper som har hver sine oppgaver:

  • Arrangementskomiteen
  • Røstad Scene Musikkforum
  • Røstad Scene Bar
  • Røstad Scene Lyd & lys

Røstad Scene har et eget styre kalt Husstyret Røstad Scene. Husstyret har egen valgt leder. I tillegg består styret av lederne fra de fire undergruppene, samt en representant oppnevnt av universitetet.

Arrangementskomiteen er gruppa for deg som har lyst til å bidra til et spennende sosialt miljø på campus – på tvers av studier og linjer! Komiteen har overordnet ansvar for innhold og gjennomføring av de ulike arrangementene på Røstad Scene. Komiteen utarbeider program for hvert semester, og har også hovedansvaret for å drive PR. Arrangementskomiteen henter inn forslag og hjelp både fra Musikkforum og de ulike studentmiljøene på Røstad til å fylle Røstad Scene med spennende, variert og morsomt innhold.

Røstad Scene Musikkforum er en organisasjon med utspring fra musikkstudiene på campus Røstad. Musikkforum er stedet for deg med spesiell interesse for musikk. Vi har ansvar for å booke band etc. til konserter og forestillinger på Røstad Scene. Vi holder til i bandrommet i kjelleren på hovedbygget, hvor det holdes ukentlige møter. Vi jobber med sosiale studentaktiviteter som bandkvelder, konserter og «studentfritidsordningen» SFO, hvor det hver mandag er åpent etter skoletid for å treffes for å spille brettspill, kortspill, yatzy og andre aktiviteter som quiz og åpen mini-scene. På SFO serveres det vafler, kaffe, saft og noen ganger noe ekstra for en billig penge.

Røstad Scene Bar har ansvaret for salg av mat og drikke på Røstad Scene. Hvis du vil bli raskt kjent med studenter fra alle studiemiljøene bør du slå deg sammen med oss! Alle får kurs i ansvarlig alkoholhåndtering. Vi stiller åpen bar på studentkroer, konserter, linjefester osv., samt våre egne interne Husstyrefester. Du har i likhet med alle medlemmene av Røstad Scene gratis adgang på de fleste arrangementer, gratis kaffe/te når du har barvakt og andre fordeler.

Røstad Scene Lyd & Lys har ansvaret for alt som har med lyd, lys og scenetekniske ting på campus Røstad å gjøre.  Som medlem av gruppa får du opplæring i både lys- og lydteknikk.  Røstad Scene har opparbeidet seg en stor utstyrspark som vokser for hvert semester. Som student er dette en gylden mulighet til å få gratis kursing og ta del i et sosialt miljø. Det kreves ingen tidligere erfaring for å søke medlemskap i gruppa. Om du er interessert og har lyst til å lære, vil vi ha deg med på laget!

Røstad Scene på Facebook
Røstad scene musikkforum på Facebook

Røstad Studentkor

Røstad Studentkor ble startet høsten 2012 og har siden da vokst fra 3 til 30 stykker på tre år. Koret har medlemmer fra flere linjer på campus. Vi tar på oss sangoppdrag rundt omring i fylket, men om muligheten byr seg reiser vi gjerne lenger. Koret har øvelse hver mandag + noen seminarhelger. Fast innslag på alle øvinger er den berømt pausekosen. Vi arrangerer mindre turer for medlemmene og tar oss tid til kvelder med sosialt samvær.

Røstad studentkor på Facebook