Lei studenthytta på Vågan

NB! For å redusere risikoen for smitte av koronavirus stenger vi utleie av studenthytta på ubestemt tid. Vi vurderer situasjonen fortløpende, og åpner igjen så snart som mulig.

Book hytta
23.07.201810:45 Ane Karlsen

Studenthytta på Vågan

Ta med deg familie eller venner for å slappe av, gå tur, fiske, gå på ski, ta en fest - eller ta med kjæresten på en romantisk weekend.

Studenthytta «Bergstua» ligger i Vågan langs riksvei 80 i retning Fauske, ca. 17 km fra campus på Mørkved. 

Hytta ligger naturskjønt til nært sjøen samtidig som den er et fint utgangspunkt for opplevelser i skog og mark. Den egner seg best for grupper på inntil 6 personer, men det er mulighet for soveplass til 8.

Høsten 2009 gjennomgikk hytta en total renovering, og den er nå i god stand. Den fikk bl.a. ny og stor terrasse, nye vinduer og dører, nytt kjøkken, nye interiørløsninger og nye møbler. Hytta har innlagt strøm, men ikke vann. Den har et normalt utrustet kjøkken og der er TV og stereoanlegg. Det er ett soverom med familiekøye, og en bratt trapp tar deg til en romslig hems med soveplasser både til høyre og venstre. Hytta har utedo.

Booking og priser

Leieprisen er kr. 250,- pr. døgn og kr. 450,- pr. helg. Depositum kr. 500,-

Ta kontakt med studentverten for å leie hytta (NB! Midlertidig stengt pga. korona).

Hva må jeg ta med

Du må ta med deg mat, drikke og sovepose.

Har du ikke eget utstyr kan du leie gratis gjennom Skattkammeret på Mørkved eller BUA i Bodø sentrum.

Hvordan finner jeg hytta

Studenthytta ligger i Vågan, ca. 17 km fra campus på Mørkved. Det kan være litt vanskelig å se hytta fra veien, så vi anbefaler at du studerer kartet før du reiser. Søk i Google Maps på "Bodøveien 2345". Pass på at du ikke velger Bodøveien Fauske. 

  • Tar du buss mot Fauske kan du gå av ved Indre Vågan (rett ved avkjøringa til Reitan) eller ved Gamøyran. Hytta ligger ca midt mellom de to stoppestedene.

  • Kjører du bil tar du riksvei 80 mot Fauske. Hytta er omtrent 8 kilometer fra Esso Tverlandet og cirka 1-2 minutter med bil etter togstasjonen "Oteråga".

Hytta ligger på venstre side av veien. Etter at du har passert under ei togbru kommer du til ei lang rett strekke. Sletta ender opp i en slak høyresving, og her må du senke farten og følge med. Se etter en veilomme på venstre side. Den er litt gjemt, men her kan du kan parkere. Ca. 600 meter lengre fremme er det en parkeringsplass hvor du kan snu bilen hvis det trengs.

Fra veilomma følger du en rød pil opp stien inn i skogen forbi to andre hytter. Etter ca. 100 meter kommer du til studenthytta på venstre hånd.

Det står "Bergstua" på et skilt på hytta. Velkommen!
Trapp til hems

Soverom

Utedo

Gang

Hems

Kart
, click to open in lightbox
Plantegning studenthytta
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
Kartportal
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

Relaterte artikler