Lei studenthytta på Vågan

NB! For å redusere risikoen for smitte av koronavirus stenger vi utleie av studenthytta på ubestemt tid. Vi vurderer situasjonen fortløpende, og åpner igjen så snart som mulig.

Book hytta
23.07.201810:45 Ane Karlsen

Studenthytta på Vågan

Ta med deg familie eller venner for å slappe av, gå tur, fiske, gå på ski, ta en fest - eller ta med kjæresten på en romantisk weekend.

Studenthytta «Bergstua» ligger i Vågan langs riksvei 80 i retning Fauske, ca. 17 km fra campus på Mørkved. 

Hytta ligger naturskjønt til nært sjøen samtidig som den er et fint utgangspunkt for opplevelser i skog og mark. Den egner seg best for grupper på inntil 6 personer, men det er mulighet for soveplass til 8.

Høsten 2009 gjennomgikk hytta en total renovering, og den er nå i god stand. Den fikk bl.a. ny og stor terrasse, nye vinduer og dører, nytt kjøkken, nye interiørløsninger og nye møbler. Hytta har innlagt strøm, men ikke vann. Den har et normalt utrustet kjøkken og der er TV og stereoanlegg. Det er ett soverom med familiekøye, og en bratt trapp tar deg til en romslig hems med soveplasser både til høyre og venstre. Hytta har utedo.

Booking og priser

Leieprisen er kr. 250,- pr. døgn og kr. 450,- pr. helg. Depositum kr. 500,-

Ta kontakt med studentverten for å leie hytta (NB! Midlertidig stengt pga. korona).

Hva må jeg ta med

Du må ta med deg mat, drikke og sovepose.

Har du ikke eget utstyr kan du leie gratis gjennom Skattkammeret på Mørkved eller BUA i Bodø sentrum.

Hvordan finner jeg hytta

Studenthytta ligger i Vågan, ca. 17 km fra campus på Mørkved. Det kan være litt vanskelig å se hytta fra veien, så vi anbefaler at du studerer kartet før du reiser. Søk i Google Maps på "Bodøveien 2345". Pass på at du ikke velger Bodøveien Fauske. 

  • Tar du buss mot Fauske kan du gå av ved Indre Vågan (rett ved avkjøringa til Reitan) eller ved Gamøyran. Hytta ligger ca midt mellom de to stoppestedene.

  • Kjører du bil tar du riksvei 80 mot Fauske. Hytta er omtrent 8 kilometer fra Esso Tverlandet og cirka 1-2 minutter med bil etter togstasjonen "Oteråga".

Hytta ligger på venstre side av veien. Etter at du har passert under ei togbru kommer du til ei lang rett strekke. Sletta ender opp i en slak høyresving, og her må du senke farten og følge med. Se etter en veilomme på venstre side. Den er litt gjemt, men her kan du kan parkere. Ca. 600 meter lengre fremme er det en parkeringsplass hvor du kan snu bilen hvis det trengs.

Fra veilomma følger du en rød pil opp stien inn i skogen forbi to andre hytter. Etter ca. 100 meter kommer du til studenthytta på venstre hånd.

Det står "Bergstua" på et skilt på hytta. Velkommen!


Bilde fra studen i hytten, det er en toseters sofa i mørk blå, to stoler i gå farge. Lyse gardiner, et stuebord i eik og en lodden matte.

Lyst kjøkken med kjøleskap, komfyr. Kjøkkenet er lyst, du kan også se trappen opp til hemsen. Den er litt bratt.

Det er også et stuebord hvor det er plass til minst fem personer til måltid.

Soverom, med en rød køyeseng. Lyst gulv og lyse vegger.

Utedo, det er i mørkt tre. På døren er det gjort en utskjering som er formet som et hjerte.

Gangen er lys og åpen. Det ligger en blåkorg med ved.

På hemsen er det to senger. Hemsen er i trehvit farge

Kart
Kart om viser at det tar 18 minutter å kjøre med bil. , click to open in lightbox
Plantegning studenthytta
Plantegning av hytta. Tegningen viser hvordan det er møblert i de ulike rommene. Det er flere sengeplasser, stue, kjøkken, gang og terasse., click to open in lightbox
Plantegning av hytta. Tegningen viser hvordan romfordelingen er. Enkel tegning med illustrasjon av hvor møblene står. Det er flere sengeplasser, stue, kjøkken, gang og terasse., click to open in lightbox
Kartportal
Kartbeskrivelse som viser landskapet rundt og hvilket nummer studenthytten har., click to open in lightbox
Bilde av nødplakaten som viser hvilke nummer du skal ringe om noe skulle skje. Det er også skrevet hva du skal si i forhold til plassering om nødetatene ber om posisjon. , click to open in lightbox
Hytten er rød, bildet er tatt på vinteren så det er snø rundt. Hytten ligger i skogen, vi kan se gran trær og andre trær rundt hytten. , click to open in lightbox
Bilde av skiltet som henger på gjerdet. På skiltet står det "Bergstua" vi ser den røde hytten i bakgrunnen og himmelen er blå. Dette bilde er tatt på vintere, vi ser snø på taket., click to open in lightbox
Bilde av en rød pil som viser hvor du skal gå. Det er skog rundt og mye snø på bakken. , click to open in lightbox
Bilde av studenthytten sett utenfra, den er rød med en terrasse med gjere rundt. Det er masse snø så bildet er tatt på vinteren. Det er en pipe på taket, taket er skrått. , click to open in lightbox

Relaterte artikler