w

Studentlivet i bodø

Studentidrett i Bodø

BOSI

Studentene har egne idrettslag.
Se BOSI - Bodøstudentenes Idrettslag på Facebook, her finner du egne undergrupper for de ulike idrettene.

Det er godt tilrettelagt for studenter i Bodø skal kunne oppleve ei aktiv og positiv fritid, både gjennom de tilbud Studentinord gir og gjennom det som byen for øvrig har å by på.

05.04.201609:14 Line Johansen

Positiv fritid
Studentinord tilbyr lån/leie av sykler, skiutstyr, fiskeutstyr og annet turutstyr. Studentinord har også ei hytte som studenter kan leie. Studenthytta ligger naturskjønt til i Vågan, ikke langt fra campus på Mørkved.
Gjennom Studentinords medeierskap i Mørkvedhallen SA har studentene rett til bruk av anleggene selskapet driver; to idrettshaller, vinteråpen kunstgressbane og turnhall. Denne bruken disponeres av BOSI som som er studentenes eget idrettslag.

BOT, Bodø og omegns turistforening legger til rette for gode turopplevelser i Bodøområdets natur.

Første semester
Det er i første semester mye av grunnlaget for en lykkelig og givende studietid legges. Det er i løpet av første semester du vil møte venner for livet, det er i løpet av første semester du skaper grunnlaget for en aktiv hverdag og det er i første semester du starter lagringen av de mange gode minnene som du vil ha med deg resten av livet.
Gjennom prosjektet Første semester legges det til rette for at du blir kjent med flest mulig av dine nærmeste medstudenter, i tillegg til studenter fra andre fagretninger, fra første dag på universitetet.

Les mer her.

Universitetsbyen Bodø
Bodø er Nord-Norges nest største by med ca.50.000 innbyggere. Byen ligger vakkert til ved havet med mange små viker og flotte strender. I tiden rundt studiestart er det vanligvis gode muligheter til å nyte varme sommerdager og det myke lyset fra augustsola til langt på kveld.

Vi er stolte av byen vår og de muligheter den gir. Aktiviteter som dykking, padling, seiling, kiting og fjellturer er utbredt. Du bør også få med deg spektakulære Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm. Vi anbefaler også idylliske Kjerringøy, der nordlandsdikteren Knut Hamsuns romanfiguerer er festet til filmlerretet.

Bodø er idrettsbyen i nord med toppserielag i fotball og handball og et stort breddeidrettstilbud. Byen har dessuten fått rykte som Norges kuleste musikkby. Parkenfestivalen, musikkfestuka og de mange lokale scenene er noe av det som trekkes fram.

For studenter som søker jobb i Bodø er det gode muligheter. Bodø er vertskommune for mer enn 30 statlige virksomheter og kontorer. Årlig skapes det om lag 450 nye arbeidsplasse. Nord universitet, næringslivet og Bodø kommune samarbeider tett for å gjøre universitetsbyen Bodø stadig mer attraktiv for deg som student.

Nord universitet om studentbyen Bodø

Se også