w

Positiv Fritid midlertidig stengt

For å redusere risikoen for smitte av koronavirus stenger vi Positiv Fritid og dermed all utleie av utstyr, samt studenthytta, på ubestemt tid. Vi vurderer situasjonen fortløpende, og åpner igjen så snart som mulig.

Reserver utstyr
05.04.201613:47 Line Johansen

For english version click here

Lån diverse sports- og fritidsutstyr. I tillegg kan du leie studenthytta på Vågan.

Studentinord har som målsetting å i best mulig grad tilrettelegge for ei positiv fritid for studentene.

Positiv Fritid - utlån av utstyr

Velkommen til Positiv Fritid. Her får du tilgang til et stort utvalg frilufts- og sportsutstyr som vi låner ut. I tillegg kan du booke studenthytta.

Klikk på linken nedenfor for å komme til bookingsiden. Der finner du alle artiklene som er tilgjengelig for utlån og du kan se til hvilke tidspunkt disse er tilgjengelig.

Bestilling Positiv Fritid.


Slik gjør du for å låne

Velg det du ønsker å låne. Trykk «book now». Da vil du se tilgjengelighet akkurat nå, og du kan gå inn i kalenderen for akkurat dette produktet og se tilgjengelighet frem i tid.

Navn, telefonnummer og e-post er påkrevd. Ønsker du flere ting samtidig så må du trykke «add to booking» oppe i venstre hjørne. Vil du låne skisko og staver må disse artiklene legges inn separat.

Skal du på overnattingstur vil du muligens ha både telt og sovepose (alle soveposer kommer med rene lakenposer),  og artiklene må legges inn separat.

Du må også krysse av for å ha lest og godtatt vilkårene for utlån, så er det bare å sende inn. Det du har booket kan du hente på studentvertens kontor mandag til fredag mellom 10 og 14. Er ikke studentverten til stede kan du sende sms til 0047 920 67 013 eller e-post for å gjøre en avtale.

Relaterte artikler