Studentforeninger i Levanger

På campus Levanger finner du idrettslag, studenthuset Røstad scene, kor og flere andre studentforeninger.

Levangerstudentenes idrettslag (LSI)

LSI er et studentidrettslag hvor alle studentene er velkommen! Vi har ingen krav om ferdigheter for å være med.

Idrettslaget arrangerer av og til fester for medlemmene, og klubbkvelder der medlemmer får kjøpt treningsklær til rabatterte priser.

Vi har en medlemsavgift som blant annet går blant annet til utstyr og diverse arrangement vi holder. De studentene som ønsker å spille i serie, kan få en ekstra kostnad. Hver idrett har to lagledere som leder og arrangerer treningene.

Vi tilbyr disse idrettene (lenker til Facebook-grupper): 

Mer informasjon på Levangerstudentenes idrettslag (LSI) sin facebookside.

Røstad Scene

Røstad scene er en egen organisasjon som driver studentsosiale aktiviteter i og rundt lokalet Røstad Scene på campus. Her arrangeres studentkro, konserter, forestillinger osv. både for studenter og andre.

Røstad Scene har diverse undergrupper som har hver sine oppgaver, blant annet lyd og lys under arrangementer, artistbooking og bardrift.

Mer informasjon om Røstad Scene på Facebook

Røstad Studentkor

Røstad Studentkor ble startet høsten 2012. Koret har medlemmer fra flere linjer på campus. Vi tar på oss sangoppdrag rundt omring i fylket, men om muligheten byr seg reiser vi gjerne lenger. Koret har øvelse hver mandag + noen seminarhelger. Fast innslag på alle øvinger er den berømt pausekosen. Vi arrangerer mindre turer for medlemmene og tar oss tid til kvelder med sosialt samvær.

Mer informasjon om Røstad studentkor på Facebook

IN DEVELOPMENT

In Delevopment, eller "In Dev", ble startet i januar 2013 av tre ivrige studenter som ønsket å "geek out with other geeks". In Development er et sosialt forum for studenter på Spill- og opplevelsesteknologi (SPO), med fokus på akademisk og sosial berikelse. Vi arrangerer quizkvelder, filmkvelder, spillkvelder med både konsoll og brettspill, grillfester og diverse workshops. 

Mer informasjon om In Development på Facebook

Studeenth Åarjeldajvesne (SÅD)

SÅD er en samisk studentforening ved Nord universitet i Trøndelag. SÅD jobber for å fremme samisk språk og kultur i studentmiljøet og på Nord universitet.

SÅD ønsker å være en møteplass og et samlingspunkt for unge samer som studerer ved Nord universitet på Levanger, Steinkjer, Stjørdal, Verdal og Namsos! 

SÅD arrangerer ulike ting som duodjikvelder, lynkurs i samisk, filmkvelder, middag i gammen, kulturkafe, konserter og hytteturer! SÅD har ingen medlemskontingent!

For å se hva som skjer, eller komme i kontakt med SÅD, kan du gjøre det gjennom Instagram-kontoen @saad_noerhte.

The Queer Club

The Queer Club is a student organization that offers a safe space for members of the LGBTQ+ community and welcomes allies. It’s a space to connect and find likeminded people to spend time with. Everyone is welcome to organize events or meet-ups. Our goal is to host queer movie nights and other sosial events through out the semester.

If interested, you can reach the club on Instagram @queer_student_club_nord 

Pedagogstudentene Nord, Levanger

Pedagogstudentene er studentorganisasjonen til Utdanningsforbundet. Vi har egen avdeling i Levanger. I tillegg til å være en interesseorganisasjon for lærer- og pedagogstudenter på alle nivåer i utdanningssystemet, har vi mange sosiale arrangementer for medlemmene i Levanger.

Medlemsmassen vår rommer studenter fra barnehagelærer-, grunnskoleærer-, lektorutdanning, samt andre studenter med intensjoner om å jobbe i skolesystemet.

Mer informasjon om Pedagogstudentene Nord, Levanger på Facebook

NSF Student Levanger

Nors sykepleierforbund har et aktivt lokallag for studenter i Levanger, med både faglige og sosiale arrangementer. I NSF Student blir du både godt kjent med medstudentene dine og bedre forberedt på arbeidslivet!

Mer informasjon om NSF Student Levanger på Facebook

Amnesty student Levanger

Brenner du for menneskerettighetene og for å gjøre en forskjell? Da kan du bli med i Amnesty Internationals studentgruppe. Amnesty student har kurs for nye medlemmer, politiske markeringer og selvfølgelig sosiale arrangementer.

Les mer om Amnesty student på Facebook.

Flere studenter sitter samlet i en trapp, de ler, snakker og peker.