w

Studentforeninger i Levanger

19.04.201613:35 Erling Rognes Solbu

Levangerstudentenes idrettslag (LSI)

LSI er et studentidrettslag hvor alle studentene er velkommen! Vi har ingen krav om ferdigheter for å være med.

Idrettslaget arrangerer to fester i året for medlemmene, og klubbkvelder der medlemmer får kjøpt treningsklær til rabatterte priser.

Vi har en medlemsavgift på 300 kr. i halvåret (500 kr. for medlemmer som ikke er studenter). Dette går blant annet til utstyr og diverse arrangement vi holder. De studentene som ønsker å spille i serie, kan få en ekstra kostnad. Hver idrett har to lagledere som leder og arrangerer treningene.

Vi tilbyr disse idrettene studieåret 2019-2020:

  1. Håndball – Møtes for å spille sammen og være sosiale. Spiller ikke i serie. Har alt utstyr som trengs. Studentene tar kun med seg innesko. Treningstid kommer.
  2. Innebandy - Møtes for å spille sammen og være sosiale. Spiller ikke i serie. Har alt utstyr som trengs. Studentene tar kun med seg innesko. Treningstid kommer.
  3. Fotball blandalag - Her møtes både jenter og gutter som liker å spille fotball. De møtes for å spille og være sosiale. Noen ganger deltar de i bedriftserien (for dem som ønsker det). Treningstider kommer.
  4. Volleyball – Tilbudet gjelder både for de som vil møtes for å være sosiale og spille, samtidig som Volleyball stiller med et damelag i serien. Kan melde på bedriftslag også. Treningstid kommer. 
  5. Klatring – Her kan både de med brattkort og ikke møtes for å klatre sammen. Av og til drar de på tur hvor de klatrer i naturen. Laglederene har brattkort og er de ansvarlig for klatringen. Treningstid kommer.
  6. Fotball Herre – Dette tilbudet gjelder guttene som ønsker å spille i serie. Laget spiller akkurat nå i 5. Divisjon. Treningstider kommer. 
  7. Turgruppe - Vi skal starte opp ei turgruppe til høsten. Mer info om dette kommer. 

Informasjon om treninger og events finner du på LSI sin facebookside.

Røstad Scene

Røstad scene er en egen organisasjon som driver studentsosiale aktiviteter i og rundt lokalet Røstad Scene på campus. Her arrangeres studentkro, konserter, forestillinger osv. både for studenter og andre.

Røstad Scene har diverse undergrupper som har hver sine oppgaver, blant annet lyd og lys under arrangementer, artistbooking og bardrift.

Røstad Scene på Facebook

Røstad Studentkor

Røstad Studentkor ble startet høsten 2012. Koret har medlemmer fra flere linjer på campus. Vi tar på oss sangoppdrag rundt omring i fylket, men om muligheten byr seg reiser vi gjerne lenger. Koret har øvelse hver mandag + noen seminarhelger. Fast innslag på alle øvinger er den berømt pausekosen. Vi arrangerer mindre turer for medlemmene og tar oss tid til kvelder med sosialt samvær.

Røstad studentkor på Facebook

IN DEVELOPMENT

In Delevopment, eller "In Dev", ble startet i januar 2013 av tre ivrige studenter som ønsket å "geek out with other geeks". In Development er et sosialt forum for studenter på Spill- og opplevelsesteknologi (SPO), med fokus på akademisk og sosial berikelse. Vi arrangerer quizkvelder, filmkvelder, spillkvelder med både konsoll og brettspill, grillfester og diverse workshops. 

In Development på Facebook

Pedagogstudentene Nord, Levanger

Pedagogstudentene er studentorganisasjonen til Utdanningsforbundet. Vi har egen avdeling i Levanger. I tillegg til å være en interesseorganisasjon for lærer- og pedagogstudenter på alle nivåer i utdanningssystemet, har vi mange sosiale arrangementer for medlemmene i Levanger.

Medlemsmassen vår rommer studenter fra barnehagelærer-, grunnskoleærer-, lektorutdanning, samt andre studenter med intensjoner om å jobbe i skolesystemet.

Pegagogstudentene Nord, Levanger på Facebook