Studentlivet i Levanger

Velkommen til Levanger! Levanger har et godt utvalg mat-, kultur- og treningstilbud. Campus har egen konsertscene og det arrangeres sosiale aktiviteter gjennom hele studieåret.

Med drøyt 19 000 innbyggere er Levanger stor nok til huse et godt utvalg restauranter, puber, butikker, kulturtilbud og treningstilbud. Samtidig er Levanger liten nok til å beholde det avslappede småbypreget.

Studiestedet ligger svært idyllisk til på Røstad, like utenfor sentrum. Tidligere statsråd Gudmund Hernes har med rette omtalt Røstad som «den fineste campus øst for California»!

Sosialt på studiestedet

På campus finner du studentenes egen konsertscene, Røstad scene. Trønderhallen, med idrettshall, svømmehall og treningssenter, ligger et steinkast unna.

Studentinords studentvert arrangerer quiz-kvelder, temakvelder, matlagingskurs og diverse andre sosiale aktiviteter gjennom hele studieåret.

Trening og friluftsliv

Det finnes treningsstudio som tilbyr studentrabatt i Trønderhallen på studiestedet, og i Levanger sentrum.

I Levanger har du tilgang på varierte tur- og naturopplevelser langs fjorden, på Ytterøya, på fjellet eller på brygga ved Levangersundet i sentrum.

Nord universitet om studiebyen Levanger.

Relaterte artikler