Fritid og trening i Levanger

Levangerstudentene har eget studenthus med konsertscene på campus, et aktivt studentidrettslag med mange grener, og studentforeninger med aktiviteter for enhver smak.

Levanger er stor nok til huse et godt utvalg restauranter, puber, butikker, kulturtilbud og treningstilbud. Samtidig er Levanger liten nok til å beholde det avslappede småbypreget. Campus ligger svært idyllisk til på Røstad, like utenfor sentrum. 

Sosialt på studiestedet

På campus finner du studentenes eget studenthus, Røstad scene. Det finnes også et godt utvalg andre studentforeninger

Studentinord har en aktivitetskoordinator som bidrar til at det hver uke finnes aktiviteter å hive seg med på, for eksempel quiz-kvelder, DIY-evenings eller friluftsaktiviteter.

Trening og friluftsliv

Levangerstudentenes idrettslag har faste treninger gjennom hele året i blant annet fotball, håndball, volleyball og klatring.

Trønderhallen, med idrettshall, svømmehall. klatrevegg og treningssenter, ligger et steinkast unna campus. Det finnes også treningsstudioer i Levanger sentrum.

I Levanger har du tilgang på varierte tur- og naturopplevelser langs fjorden, på Ytterøya, på fjellet eller på brygga ved Levangersundet i sentrum.

Opplevelser i og rundt Levanger

Nord universitet om studiebyen Levanger.

Relaterte artikler