Studentforeninger i Levanger

På campus Levanger finner du idrettslag, studenthuset Røstad scene, kor og flere andre studentforeninger.

19.04.201613:35 Erling Rognes Solbu

Levangerstudentenes idrettslag (LSI)

LSI er et studentidrettslag hvor alle studentene er velkommen! Vi har ingen krav om ferdigheter for å være med.

Idrettslaget arrangerer av og til fester for medlemmene, og klubbkvelder der medlemmer får kjøpt treningsklær til rabatterte priser.

Vi har en medlemsavgift som blant annet går blant annet til utstyr og diverse arrangement vi holder. De studentene som ønsker å spille i serie, kan få en ekstra kostnad. Hver idrett har to lagledere som leder og arrangerer treningene.

Vi tilbyr disse idrettene (lenker til Facebook-grupper): 

Mer informasjon på Levangerstudentenes idrettslag (LSI) sin facebookside.

Røstad Scene

Røstad scene er en egen organisasjon som driver studentsosiale aktiviteter i og rundt lokalet Røstad Scene på campus. Her arrangeres studentkro, konserter, forestillinger osv. både for studenter og andre.

Røstad Scene har diverse undergrupper som har hver sine oppgaver, blant annet lyd og lys under arrangementer, artistbooking og bardrift.

Mer informasjon om Røstad Scene på Facebook

Røstad Studentkor

Røstad Studentkor ble startet høsten 2012. Koret har medlemmer fra flere linjer på campus. Vi tar på oss sangoppdrag rundt omring i fylket, men om muligheten byr seg reiser vi gjerne lenger. Koret har øvelse hver mandag + noen seminarhelger. Fast innslag på alle øvinger er den berømt pausekosen. Vi arrangerer mindre turer for medlemmene og tar oss tid til kvelder med sosialt samvær.

Mer informasjon om Røstad studentkor på Facebook

IN DEVELOPMENT

In Delevopment, eller "In Dev", ble startet i januar 2013 av tre ivrige studenter som ønsket å "geek out with other geeks". In Development er et sosialt forum for studenter på Spill- og opplevelsesteknologi (SPO), med fokus på akademisk og sosial berikelse. Vi arrangerer quizkvelder, filmkvelder, spillkvelder med både konsoll og brettspill, grillfester og diverse workshops. 

Mer informasjon om In Development på Facebook

Pedagogstudentene Nord, Levanger

Pedagogstudentene er studentorganisasjonen til Utdanningsforbundet. Vi har egen avdeling i Levanger. I tillegg til å være en interesseorganisasjon for lærer- og pedagogstudenter på alle nivåer i utdanningssystemet, har vi mange sosiale arrangementer for medlemmene i Levanger.

Medlemsmassen vår rommer studenter fra barnehagelærer-, grunnskoleærer-, lektorutdanning, samt andre studenter med intensjoner om å jobbe i skolesystemet.

Mer informasjon om Pegagogstudentene Nord, Levanger på Facebook

Deadline

Deadline er linjeforeningen for film og TV-studenter. Foreningen ble etablert da studiet ble tilbudt på Steinkjer, og ønsker nå å starte opp på Levanger. Deadline vil at studentene skal få noe mer ut av medieutdanningen, både faglig og sosialt, og arrangerer medierelaterte workshops, organiserer samarbeid med næringslivet, filmvisninger og andre morsomme aktiviteter.

Mer informasjon om Deadline på Facebook.

 

Flere studenter sitter samlet i en trapp, de ler, snakker og peker.