Fritidsaktiviteter for enhver smak

Her finner du oversikten!

15.10.201914:45 Ane Karlsen

Utvid horisonten

I Mo i Rana finnes det mange fritidsaktiviteter å velge mellom. Aktiviteter i naturen, ulike idretter, kultur, dans, sang og treningssentre. Her finnes det noe for enhver smak, og vi oppfordrer deg som er student til å utvide horisonten, og ta i bruk mulighetene som finnes!

Vi har laget en oversikt over de tilbudene vi kjenner til, men vi vet at det finnes mer. Har du et lag eller forening som er relevant for studenter? Eller vet om et fritidstilbud som kan være aktuelt å ha med i oversikten? Gi oss beskjed da vel!  

Kulturtilbud

I byen finner du et variert kulturliv med konserter, kino, teater og museum. Alt ligger et halvt steinkast unna Campus Helgeland. Rana Studentforening har blant annet quiz hver torsdag på Koks. Ellers anbefaler vi å sjekke ut:

Konserter, kino og underholdning

Festivaler

Verket Musikkfestival arrangeres hver høst og ligger i gangavstand fra sentrum. Her er det kjente artister og god stemning. Litt senere på høsten arrangeres også Kulturnatta og Smeltedigelen musikkfestival med et variert kulturprogram midt i hjertet av Mo i Rana. I februar arrangeres en av Norges største teaterfestivaler, nemlig Vinterlysfestivalen.

Rundt om på Helgeland arrangeres det også flere festivaler:

Danse, synge eller spille instrument? 

Sang og musikk

Dans, turn, yoga og poledance

Skiløyper og turmuligheter

Plassert mellom fjord og fjell har du i Mo i Rana et godt utgangspunkt for å utforske den vakre Helgelandskysten og fjellene rundt, med muligheter for jakt, fiske, ski, turer og friluftsliv.

Turmuligheter

 Arrangerte turer

Treningssenter

Det finnes flere ulike treningssentre, flere med studentrabatt. Her skal det finnes noe som passer for ditt behov:

Diverse aktiviteter

 

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

Relaterte artikler