Studentverten i Mo i Rana

– Jeg ønsker å legge til rette for en best mulig studietid for alle ved å lytte til, og være der for studentene, sier studentvert Martine Mikkelsen

01.04.201913:19 Ane Karlsen

Utforsk studentlivets mange muligheter 

Studentvert Martine Mikkelsen er født og oppvokst i Mo i Rana, og har flyttet hjem etter nesten åtte år i Trondheim. Der har hun studert psykologi og rådgivning, og deltatt aktivt i studentfrivillighet innenfor blant annet Studentersamfundet, UKA og korsang.

– Jeg anbefaler alle som har mulighet til å engasjere seg. Når man er student har man som regel en frihet til å påvirke innholdet i hverdagen selv, og studentlivet har mange muligheter å by på, sier Martine.

Hva kan studentverten hjelpe deg med?

Studentverten jobber med å informere og yte service overfor studenter, og fungerer som en link mellom studentene, fakultetene og Studentinord.

Har du spørsmål om hvordan du melder deg opp til eksamen, hvem som er hvem på studiestedet, hvordan du kan bli med i en studentforening, hvordan du betaler semesteravgift – eller andre spørsmål relatert til din studiesituasjon – er du hjertelig velkommen til å kontakte Martine.

Noe av det viktigste for studentverten er arbeidet med å hjelpe nye studenter å finne seg til rette på studiestedet, både faglig og sosialt. Martine vil jobbe med koordinering og samordning av møter og aktiviteter tilknyttet «Første Semester», som er et samarbeidsprosjekt mellom Nord universitet og Studentinord.

På sikt er målet å styrke studentforeningen gjennom rådgivning, støtte og veiledning, hjelpe til med å legge til rette for arrangementer for og i samarbeid med studenter, og utvikle uformelle møteplasser for studentene på campus.

Ta kontakt 

Studentvert Mo i Rana, Martine Mikkelsen
Tlf. 481 38 379
e-post

Facebook: Studentinord Helgeland
Instagram: Studentinord

Studentverten

  • er opptatt av at du som ny student finner deg godt til rette
  • jobber med at du som ny student vet hva som kreves for å lykkes på universitetet
  • jobber for at du som ny student ved universitetet vet hva Mo i Rana kan tilby deg
  • er kontaktperson mellom deg som student og universitetet
  • er kontaktperson mellom deg som student og Studentinord
  • er opptatt av at du som ny student vet hvor du skal henvende deg for å få tak i det du trenger
  • er din inngangsdør til en fabelaktig studietid på Nord universitet

 

 

 

Studentvert Martine Mikkelsen
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

Relaterte artikler