Studentlivet i Stjørdal

Velkommen til Stjørdal! Stjørdal er en hyggelig småby. Sentrum har et fint utvalg kafeer, restauranter og butikker. Det splitter nye Kimen kulturhus har kino og konsert- og teaterscene.  Trondheim, med sitt rike kulturtilbud og uteliv er 30 minutter unna.

Stjørdal er en hyggelig småby. Sentrum har et fint utvalg kafeer, restauranter og butikker. Det splitter nye Kimen kulturhus har kino og konsert- og teaterscene.  Trondheim, med sitt rike kulturtilbud og uteliv er 30 minutter unna.

Trening og friluftsliv

Stjørdalstudentene har eget idrettslag, med treninger i volleyball, fotball og innebandy. Det viktigste er å ha det gøy sammen, uansett ferdighetsnivå! Studentene har treningstid i Fjellhallen (Stjørdalshallen) onsdager kl 21-22. Halleien betales av Studentinord.

Det finnes flere treningsstudio i Stjørdal sentrum.

Med Stjørdal som utgangspunkt har du tilgang på mange slags opplevelser. Det er kort vei inn til storbyen Trondheim med sitt utelivs- og kulturtilbud. Du har også store muligheter innen friluftsliv, for eksempel fiske i Stjørdalselva, eller fjellturer og skikjøring i nabobygda Meråker.  

Nord universitet om studiebyen Stjørdal.

Relaterte artikler