Studentlivet i Stjørdal

Velkommen til Stjørdal! Stjørdal er en hyggelig småby. Sentrum har et fint utvalg kafeer, restauranter og butikker. Det splitter nye Kimen kulturhus har kino og konsert- og teaterscene.  Trondheim, med sitt rike kulturtilbud og uteliv er 30 minutter unna.

14.04.201611:42 Line Johansen

Stjørdal er en hyggelig småby. Sentrum har et fint utvalg kafeer, restauranter og butikker. Det splitter nye Kimen kulturhus har kino og konsert- og teaterscene.  Trondheim, med sitt rike kulturtilbud og uteliv er 30 minutter unna.

Trening og friluftsliv

Stjørdalstudentene har eget idrettslag, med treninger i volleyball, fotball og innebandy. Det viktigste er å ha det gøy sammen, uansett ferdighetsnivå! Studentene har treningstid i Fjellhallen (Stjørdalshallen) onsdager kl 21-22. Halleien betales av Studentinord.

Det finnes flere treningsstudio i Stjørdal sentrum.

Med Stjørdal som utgangspunkt har du tilgang på mange slags opplevelser. Det er kort vei inn til storbyen Trondheim med sitt utelivs- og kulturtilbud. Du har også store muligheter innen friluftsliv, for eksempel fiske i Stjørdalselva, eller fjellturer og skikjøring i nabobygda Meråker.  

Nord universitet om studiebyen Stjørdal.

Relaterte artikler