Fritid og trening i Stjørdal

Studentene har eget idrettslag og et studentråd som arrangerer mange sosiale aktiviteter i et tett og oversiktlig studentmiljø.

Stjørdal er en hyggelig småby. Sentrum har et fint utvalg kafeer, restauranter og butikker. Det splitter nye Kimen kulturhus har kino og konsert- og teaterscene. Trondheim, med sitt rike kulturtilbud og uteliv er 30 minutter unna.

Aktivt studentråd

Studentrådet i Stjørdal har aktiviteter som quiz, bordtennisturneringer og fester gjennom studieåret. Det lønner seg å bli med i Facebook-gruppen Sosial Nord Trafikk for å få med seg hva som skjer!

Trening og friluftsliv

Stjørdalstudentene har eget idrettslag. I Studieåret 2022-23 er det faste treninger i volleyball mandager og fotball tirsdager. Det viktigste er å ha det gøy sammen, uansett ferdighetsnivå! Halleien betales av Studentinord.

Det finnes flere treningsstudio i Stjørdal sentrum.

Med Stjørdal som utgangspunkt har du tilgang på mange slags opplevelser. Det er kort vei inn til storbyen Trondheim med sitt utelivs- og kulturtilbud. Du har også store muligheter innen friluftsliv, for eksempel fiske i Stjørdalselva, eller fjellturer og skikjøring i nabobygda Meråker.  

Nord universitet om studiebyen Stjørdal.

Relaterte artikler