Studentliv i nord

Studentliv på ditt studiested

Studentlivet er mer enn forelesninger, oppgaver og eksamener.

05.04.201609:07 Line Johansen

En sosial og aktiv studietid

Velkommen som student her i nord! Vi i Studentinord ønsker å bidra til at du får en positiv og inspirerende erfaring fra tiden din ved universitetet. 

Ta deg tid til å oppdage og oppleve studiebyen din. Vi mener forholdene ligger godt til rette for en fin tid som student, både gjennom de ulike velferdstilbudene og arrangementene Studentinord legger til rette for, og det studiebyene ellers har å by på.

Er du sosial og aktiv i studietiden øker ikke bare trivselen - du presterer bedre i studiet også!

Bli med i en studentforening!

Bruk studietiden til å bli en del av et aktivt og engasjert miljø, og gi deg selv noen utfordringer utenom de rent faglige! Studentengasjement handler ikke bare om å bygge CV.

Den som tar for seg av mulighetene som finnes vil oppdage at å bli med i ei studentforening er den enkleste og beste veien til ei artig og interessant studietid.

Første semester

Ditt første semester som student handler like mye om å bli kjent med medstudenter og byen du skal bo i, som å få gode karakterer. Det kan ta tid å lære seg å være student, og for å lykkes med studiene må du trives i studentlivet. Studentinord tar et spesielt ansvar for deg som er i ditt første semester som student.

Her kan du lese mer om første semester-samarbeidet, og våre studentverter.