w

Studentverten på Levanger

Trude Ramstad er studentvert ved studiested Levanger. Hun hjelper deg i gang med studentlivet.

03.08.201609:35 Erling Rognes Solbu

Trude studentvert er ikke i tvil om at den sosiale delen av studentlivet er avgjørende for å få det bra som student.

-Da jeg kom til Levanger for å studere kjente jeg ingen, men jeg fikk meg nettverk gjennom fadderordningen de første ukene. En må være «på» fra starten, for det er da en legger grunnlaget for et godt studentliv, sier Trude.

På Levanger er det vanlig å organisere faddergruppene etter studie, slik at nye studenter havner på faddergruppe med studenter fra klassen sin.

-Det er lurt å bli kjent med klassen din først. Fadderuka er artig og sosialt, men det er også viktig å bli en del av miljøet for å orientere seg på studiestedet, hjelpe hverandre å huske viktige frister og ha noen å diskutere valgemner med. Så kan en ta det steg for steg og for eksempel engasjere seg i Røstad Scene eller studentidrettslaget.

Hva kan studentverten hjelpe deg med?

Studentverten kan være en du kan spørre om stort og smått, som hvordan melder jeg meg opp til eksamen, hvem er hvem på studiestedet, hvordan blir jeg med i studentidrettslaget, hvor får jeg kjøpt pensum, hvordan betaler jeg semesteravgift osv.

Studentverten vil arrangere ulike events for studenter gjennom høstsemesteret, og bidra til at det skjer mer enn bare forelesninger og gruppearbeid på studiestedet. Hun vil også være støttespiller for studentforeningene og tillitsvalgte studenter.

Hvor finner du Studentverten?

Trude har ordnet ei sofagruppe i lesesalen over biblioteket i Nylåna. Her kan du komme innom hvis du lurer på noe, eller slå deg ned ei stund hvis du bare vil slappe av og prate litt. Det finnes noen brettspill der. Trude har også med seg platespiller og LP'er når hun er til stede.

Studentverten er å finne på «sofa-kontoret» tirsdager fra lunsj og torsdager kl. 9 – 15.

HVA SKJER?

Følg "studentverten" på Snapchat, og Studentinord Trøndelag på Facebook.

KONTAKT:

e-post, 986 76 717

Studentvert Trude Haagensen Ramstad