w

Studentverten i Steinkjer

Hvordan få en god start på studietiden?

13.08.201822:19 Erling Rognes Solbu

Magnus Dalemark er studentvert ved studiested Steinkjer. 

Hva kan studentverten hjelpe deg med?

-Det er lett å komme å snakke med meg om alt som handler om å være student. Alt fra det praktiske med semesteravgift, eksamensoppmelding og å finne frem på campus, til studentforeninger og andre fritidstilbud i Steinkjer. Hvis du ikke har lett for å ta kontakt med folk en ikke kjenner, kan jeg være mellomleddet, en inngang til det sosiale studentlivet, sier Magnus.

Steinkjer har mange aktive linjeforeninger og studentlag. Selv om studiestedet er en byggeplass for tiden er aktiviteten stor. Det er bare ikke så lett å få øye på den for den som er ny student i byen. Her kommer Magnus inn i bildet.

-Jeg er opptatt av at alle studentforeningene skal samarbeide godt, slik at det finnes et tilbud for alle, og at events og aktiviteter blir gjort kjent. Jeg håper jeg kan bidra til å løfte frem alt som allerede skjer slik at enda flere får glede av det, sier Magnus.

Hvor finner du studentverten?

Magnus studentvert blir å finne i biblioteket tirsdager og torsdager fra lunsjtider. Du trenger ikke ha et spørsmål eller et problem for å komme innom. Kanskje har du bare lyst på en vaffel?

Kontakt:

413 73 480 / magnus.dalemark@studentinord.no

Hva skjer?

Følg Studentinord Trøndelag på Facebook.

Studentvert Magnus Dalemark