Program for studiestart i Stjørdal

Vi ønsker å ta godt vare på deg som skal studere i Stjørdal. Sjekk programmet!

BLI KJENT MED BYEN, CAMPUS OG IKKE MINST HVERANDRE

Studentinord, med våre fantastiske studentrådgivere i spissen, legger til rette for at du og alle dine medstudenter kan bli bedre kjent med hverandre i oppstarten.   

Helt i starten er det først og fremst Fadderne som har regien (se program lenger nede i artikkelen). Vi oppfordrer alle nye studenter til å bruke Fadderuka til å bli kjent med klassen og finne ut hvilke fritidstilbud som finnes på studiestedet og i byen. Livet som student kan gi  spennende utfordringer, også utenfor lesesalen. Grip muligheten! Studenter som engasjerer seg sosialt presterer dessuten også bedre på studiet.   

SJEKK STUDIEMESTRINGSKURS

Mange ferske studenter oppdager at universitetet stiller andre krav til egen læring enn det de er vant til fra videregående. Fra den første uka i september setter rådgiverne i Studentinord opp ta ordet-kurs og tidsplanleggingskurs.  

På kursene kan du blant annet bli mer komfortabel med å holde presentasjoner foran klassen, og lære nyttige teknikker for å disponere tiden din godt.

Les mer og meld deg på her (GRATIS).

PODCAST - NY STUDENT SPESIAL

Studentinord byr på en spesialutgave av podcasten «Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst»: Ny student spesial

Her får du gode tips og råd du kan ta med deg i den spennende og krevende overgangen du nå skal gjennom som ny student. Anbefales til alle nye studenter!

FADDERPROGRAM: HER ER NOE AV DET DU KAN GLEDE DEG TIL!

Alle nye studenter blir plassert i en faddergruppe. Du vil få melding om tidspunkt og oppmøte fra fadderen din i forkant av hvert arrangement.

Onsdag 14.08: GRILLING PÅ SKOLEN 

Torsdag 15.08: REBUSLØP

Fredag 16.08: TEMAFEST

Lørdag 17.08: FADDERVORS. + FEST

Søndag 18.08: GRILLILNG I STORVIKA

Mandag 19.08: GOKART OG LASERTAG

Onsdag 21.08 GAID STUDENTFESTIVAL, kl. 18 - 00.30
GAID Studentfestival er for alle studenter, uansett studiested! Konserter, quiz, swingkurs, standup og mye mer i universitetsparken, studiested Levanger. Blant høydepunktene i år er konserter med Loveshack og JON OLAV

Buss t/r Stjørdal koster kr 67,- og inkluderer to bonger som kan brukes på mat og drikke på GAID. Billetter finner du her. (120 kr) Husk studentbevis!

Torsdag 22.08: VORS OG BAR TIL BAR

Fredag 23.08: TEMAFEST

Lørdag 24.08: JENTE- OG GUTTEVORS.