Program for studiestart i Bodø

Vi ønsker å ta godt vare på deg som kommer for å studere i Bodø. Sjekk programmet!

Billettkjøp

For english click here

Bli kjent med byen, campus og ikke minst hverandre

Vår fantastiske studentvert, og fabelaktige studentrådgivere og -prest, har satt sammen et program som legger til rette for at du og alle dine medstudenter kan bli bedre kjent med hverandre i oppstarten.   

Arrangementene vil foregå på ulike steder av campus, eller rundt omkring i Bodø og omegn. Noen aktiviteter er gratis, men der det kreves bussbillett eller innleie av andre eksterne firma så koster det noen kroner. Billetter vil bli lagt ut for salg i august. Merk at noen arrangementet krever påmelding.

Programmet finner du også i appen Infoskjermen go - Bodø-studentenes egen app for happenings, tilbud og velferdstjenester. Bruk kodeord «nord» for å logge inn, og husk å sette på push-varsler, så blir du varslet først om blant annet billettslipp!

Podcast - Ny student spesial

Studentinord byr på en spesialutgave av podcasten «Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst»: Ny student spesial

Her får du gode tips og råd du kan ta med deg i den spennende og krevende overgangen du nå skal gjennom som ny student. Anbefales til alle nye studenter!

Program - Her er noe av det du kan glede deg til!

Søndag 11.8 - PRE-STUDY BARBECUE
Vi ønsker alle nye studenter velkommen til Nord universitet. Vi fyrer opp grillen og byr på gratis grillmat i bakgården av universitetet, fra kl. 18.00. Det settes opp buss fra Flatvold studentboliger kl. 17.30. Retur kl. 20.00.

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding.


Tirsdag 13.8 - BLI KJENT-FEST PÅ SAMFUNNET
Velkommen til Bli kjent-fest! Studentinord stiller opp og serverer vann, kanskje litt mat, og tar litt ekstra vare på de som trenger en prat eller en hvil. Kom gjerne innom og si hei til oss mellom kl. 23.00 og 02.00.

Arrangementet krever billett. Følg Facebook-siden Fadderperioden i Bodø for mer info.


Onsdag 14.8 - PIZZALUNSJ
Denne dagen inviterer alle faktultetene til gratis pizzalunsj kl. 11. Studentpresten i Studentinord stiller med sitt dyktige band og lager god stemning i gråsona.

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding.


Torsdag 15.8 - GRATIS "HOTELLFROKOST" OG REBUSLØP TOUR DE NORD

Studentinord spanderer deilig frokost på alle nye studenter. Varm og kald buffetmat blir servert i hele tidsrommet fra kl. 8.00 - 10.00 i Hovedkantina på campus. Skikkelig digg start på dagen! 

Kl. 10 møtes vi i bakgården utenfor Hovedkantina. Her blir det stor trekning av 20 heldige studenter som vinner hver sin billett til Parkenfestivalen. Har du ikke meldt deg på konkurransen ennå så har du sjansen her! (NB! bare for nye studenter)

Etter frokost og trekning starter Tour de Nord - tidenes rebusløp! Oppstart i bakgården utenfor Hovedkantina kl. 10.30. Det blir poster med oppgaver fra Studentinord og fakultetene, overaskelser og premier, og vi samles til slutt ved Futelva hvor vi koser oss med mat og musikk. Dette vil du ikke gå glipp av!

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding. 


Søndag 18.8 - FOTTUR TIL KEISERVARDEN

Vi lover frisk luft, og nydelig utsikt - hvis været slår an! Dette er en flott, bynær tur som egner seg for alle. Vi setter opp buss fra hovedinngangen til universitetet kl. 12.45. Bussen går via Flatvold studenthjem og plukker opp de som ønsker det. Husk å kle deg etter forholdene (og husk at du nå er i Bodø!). Vi tar buss tilbake etter turen er over.

Arrangementet krever billett.


Søndag 18.8 - GUDSTJENESTE, KVELDSMAT OG BAND
Studentpresten inviterer til en koselig kveld med gudstjeneste, band og gratis kveldsmat i Hunstad kirke. Gudstjenesten starter kl. 18.00, og vi ønsker deg varmt velkommen.

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding. 


Tirsdag 20.8 - FOTTUR TIL FINNKONAKKEN

Vi lover MER frisk luft, og IGJEN - nydelig utsikt - hvis været slår an! En finfin fjelltur som er overkommelig for de fleste. Vi tar buss i ca. 45 minutter fra universitetet mot Kjerringøy. Bussen går fra hovedinngangen til universitetet kl. 16.00 og går via Flatvold studenthjem og plukker opp de som ønsker det. Husk å kle deg etter forholdene (og vi minner om at du er i Bodø!). Vi tar buss tilbake når turen er over.

Arrangementet krever billett.


Torsdag 22.8 - STRANDTUR TIL AUSVIKA

Peer Support arrangerer grilltur til Ausvika, en strand litt utenfor Bodø sentrum. Det blir satt opp buss som går fra universitets hovedinngang kl. 17.30. Kom, bli med, og bli kjent! Ta med deg egen mat og drikke, så stiller vi med grill og litt annen moro. Bussen går tilbake kl. 23.00

Arrangementet krever billett.


Lørdag 24.8 - SKJÆRGÅRDSCRUISE MED GAMLE SALTEN
Studentinord inviterer på skjærgårdscruise med Gamle Salten - det vakre kystruteskipet som for mer enn 60 år siden var et ledd i oppbygningen av kystflåten etter krigen. Bli med på en vakker opplevelse i nostalgiske omgivelser. Båten går kl. 12.00 og turen tar 5-6 timer. Turen gjennomføres med forbehold om nok antall påmeldte.

Møt opp på Jakhelln brygge i Bodø sentrum 15 min før. Du kan ta buss nr. 1 (mot Bodø lufthavn) eller nr. 2 (mot Løpsmarka) fra Mørkved/universitetet til sentrum. Fra Flatvold kan du ta buss nr. 2 (mot Skavdalslia) til sentrum. 

Arrangementet krever billett. 


Torsdag 29.8 - SEARAFTING
Bli med på RIB-tur til Saltstraumen, verdens kraftigste tidevannsstrøm. En spektakulær tur med noe av det beste Bodø har å vise frem. NB! Begrenset antall billetter tilgjengelig.

Oppmøte på Bodø ferjekai kl. 16.15. Avreise kl. 16.30. 

Du kan ta buss nr. 1 (mot Bodø lufthavn) eller nr. 2 (mot Løpsmarka) fra Mørkved/universitetet til sentrum. Fra Flatvold kan du ta buss nr. 2 (mot Skavdalslia) til sentrum. 

Arrangementet krever billett. 

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i programmet.Tautrekkingkonkurranse under rebusløp ved Nord universitet i Bodø
Hundrevis av studenter er samlet i bakgården til Nord universitet i Bodø
Vinner av rebusløpet ved Nord universitet i Bodø
DJ i Futelva
Utsikt fra Per Karlstadtind
Searafting i Saltstraumen
Utikt fra Finnkonnakken
Utsikt fra Per Karlstadtind
Lagbilde fra rebusløpet ved Nord universitet i Bodø
Lagbilde fra rebusløpet ved Nord universitet i Bodø
Lagbilde fra rebusløpet ved Nord universitet i Bodø
Lagbilde fra rebusløpet ved Nord universitet i Bodø
Lagbilde fra rebusløpet ved Nord universitet i Bodø, utenfor Mørkvedlia studentpark
Tautrekkingskonkurranse under rebusløpet ved Nord universitet i Bodø

Relaterte artikler