Program for studiestart i Bodø

Vi ønsker å ta godt vare på deg som kommer for å studere i Bodø. Sjekk programmet!

For english click here

Bli kjent med byen, campus og ikke minst hverandre

Velkommen som student i Bodø! I de kommende ukene vil du møte vår fantastiske studentvert, våre fabelaktige studentrådgivere og -prest, de flotte fadderne i Fadderperioden i Bodø - og ikke minst - dine nye medstudenter.

Det er heldigvis fortsatt mulig å møtes og ha det trivelig så lenge vi alle sammen følger råd og restriksjoner fra FHI.

Hold deg oppdatert på alle happenings og tilbud

Fullstendig fadderprogram for oppstarten finner du i appen Infoskjermen go - Bodø-studentenes egen app for happenings, tilbud og velferdstjenester. Bruk kodeord «nord» for å logge inn, og husk å sette på push-varsler, så blir du varslet først om nye tilbud.


Her er noe av det du kan glede deg til!

12. - 16.8 - Tour de Nord
Bli med på en artig rebus og vinn flotte premier!

Her finner dere kart over området postene ligger. Når dere besøker postene skriver dere inn svarene i Google skjema som du finner her.

Hovedpremien er gratis bowling og pizza for HELE faddergruppen din!! 


Torsdag 13.8 - Gratis frokost
Fadderne henter frokostpakker til alle studentene i sin gruppe, og hver faddergruppe avtaler en tid for å samles til en felles gratis piknik. Du får beskjed fra din fadder.

Torsdag 13.8 - Quiz
Bli med på quiz på Samfunnet i Bodø!

Fredag 14.8 - Middag for en hundrings 
Spisestedene i Bodø Sentrum inviterer alle nye, gamle og halvgamle studenter til å starte studieåret med studentmiddag for en hundrings. Her kan du lese mer.


Lørdag 15.8 - Fottur til Hunstadtoppen
Møt opp ved hovedinngangen til Nord universitet. Vi går kl. 12. Lurt å ta med seg vannflaska.  Vi lover frisk luft, og nydelig utsikt - hvis været slår an! Dette er en flott, campusnær tur som egner seg for alle. 

Tirsdag 18.8 - Fottur til Junkerfjellet
Velkommen til fjelltur til Junkerfjellet. Vi går fra hovedinngangen ved Nord universitet kl. 16.00. Ta med litt mat og drikke. Det er ikke et høyt fjell, men det tar litt tid å gå. Vi lover MER frisk luft, og IGJEN - nydelig utsikt - hvis været slår an! En finfin fjelltur som er overkommelig for de fleste.


Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i programmet.Relaterte artikler