Lag ditt eget vennekollektiv (Bodø)

Vi har ledig kollektiv til deg og vennene dine!

For english click here


Har du lyst å bo i kollektiv med noen av dine venner? Vi har flere ledige kollektiv for venner som vil bo sammen.

Hvordan søker dere på vennekollektiv

Under finner du en oversikt over ledige boliger som har mulighet for vennekollektiv. Finn det kollektivet som passer for dere, og fyll inn en vanlig boligsøknad via linkene.

I kommentarfeltet skriver du hvem andre du vil bo sammen med. Den eller de andre du vil bo med må gjøre det samme, og dere må velge samme dato for ønsket kontraktstart. Da vil vi kunne plassere dere sammen i et felles kollektiv. Første-mann-til-mølla! 

 • Flatvold
  Ledig hybel m/eget bad - les mer og søk her

  Flatvold ligger i Rønvika i gangavstand fra Bodø sentrum. Det er busstopp rett utenfor dørene, og det er gode bussforbindelser til universitetet og politihøgskolen. Her deler du kjøkken med inntil fire beboere. Storstue, lesesaler og treningsrom til fri bruk.
 • Nedre Hammarlia
  Ledig 3 hybler - les mer og søk her
  Vårt rimeligste botilbud i Bodø byr på små bokollektiver med romslige fellesområder og vaskemaskin til fri bruk. Nært marka og campus. Hyblene er delt inn i mindre bokollektiver, der du deler du inngang, kjøkken og oppholdsrom sammen med fire andre. Det er to bad knyttet til hvert bokollektiv, og alle kollektivene har en egen vaskemaskin og tørketrommel til fri bruk for beboerne. Fellesområdene er romslige, og0 det er godt med bodplass.
 • Skavdalslia
  Ledig dublett - les mer her
  Skavdalslia ligger vakkert til med nærhet til natur og lysløype, bare 500 meter unna campus. På dublett deler du kjøkken og bad med en annen. 

Ta kontakt hvis du har spørsmål

Sjekk ut vår FAQ eller ta kontakt med oss på boligkontoret hvis du har spørsmål. 

Relaterte artikler