Flatvold studentboliger

Bo nært Bodø sentrum. Storstue, lesesaler og treningsrom til fri bruk.

Søk bolig
26.11.201510:06 Studentinord

Gangavstand til Bodø sentrum

Flatvold har tilsammen 191 boenheter fordelt på 133 hybler og 58 leiligheter. Samtlige hybler har eget bad, og det er fire beboere som deler kjøkken. 

Flatvold ligger i Rønvika i gangavstand fra Bodø sentrum. Det er busstopp rett utenfor dørene, og du kan ta rute 3 eller 4 inn til Bodø sentrum, og rute 1 eller 2 videre til universitetet og politihøgskolen. 

Flatvold oppgraderes

Oppgraderingen av Flatvold er i godt gang, og resultatet skal bli mer energieffektive og mer moderne studentboliger, både innvendig og utvendig. Arbeidene skal være ferdig høsten 2021.

Her kan du lese mer om oppgraderingen av Flatvold.

Sosialt og bekvemt

På Flatvold er det godt tilrettelagt for at du skal bli kjent med andre studenter. Alle beboere har fri adgang til TV-stue, et nyoppusset trimrom (pusset opp i 2020), lesesaler og lekerom.

Det er ikke tillatt med dyrehold på våre studentboliger, og alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

Adresse Flatvold: Flatvold 2A/2B, 8009 Bodø

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie, lavt depositum og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Boligtyper ved Flatvold

Finn ut mer

Norconsult
Nye Flatvold
3D illustrasjon av nye Flatvold studentboliger
Felleskjøkken Flatvold
Hybel med eget bad Flatvold
2-roms leilighet
2-roms leilighet
Treningsrom

Relaterte artikler