w

Boligtilbud i Mo i Rana

Studentinord formidler hybler og leiligheter fra det private boligmarkedet i Mo i Rana.

Bolig til leie
10.03.201613:24 Kjell Pedersen

Studentbolig Mo i Rana

Studentinord har startet arbeidet med å bygge 60 campusnære studentboliger i Mo i Rana. Studentboligene settes opp i Kaialundveien, ca. 200 meter fra Campus Helgeland, og vil være innflyttingsklare til studiestart i august 2020.

Frem til vi har egne boliger å tilby studentene ønsker Studentinord å hjelpe til å formidle hybler og leiligheter fra det private markedet.

Her kan du lese mer om de ulike bydelene i Mo i Rana.

Bolig til leie 

Her kan du se boliger til leie i Mo i Rana

Vi gjør oppmerksom på at Studentinord kun formidler boligene, og tar ikke ansvar for leietilbudet.

Har du en bolig du vil leie ut?

Har du bolig til leie kan du registrere den her

Facebook

Mange utleiere legger ut ledige enheter på Facebook. Derfor kan det være lurt å følge den lokale Facebook-gruppa «Mo I Rana - Til leie / Ønskes leid». Du kan følge gruppen her.

Mangler du bolig til studiestart?

For studenter som ikke finner bolig før studiestart tilbyr Scandic Meyergården hotellovernatting til en rabattert pris for studenter ved Nord universitet.

Prisen er kr. 400,- per natt for enkeltrom, og kr. 600,- per natt for dobbeltrom (kr. 300,- per person). Inkludert i prisen er frokost, renhold, sengetøy, parkering og wifi.

Tilbudet gjelder i perioden 10. august til 10. september, såfremt det er tilgjengelige hotellrom. Hotellet er fullbooket 23. og 24. august.

Ta kontakt med studentvert Martine på e-post mmi@studentinord.no, eller tlf. 481 38 379 for å bestille hotellrom eller hvis du har spørsmål.

Relaterte artikler