Høglimyra studentboliger

Familievennlige leiligheter skjermet fra trafikk, med lysløypa og marka som nærmeste nabo. Kort vei til campus og Mørkvedsenteret.

Søk bolig

Rolig og familievennlig beliggenhet

Høglimyra studentboliger ligger i Hokkåsen på Mørkved i et rolig område ca. 500 meter fra studiested Bodø. Starten på lysløypa ligger omtrent rett utenfor døra.

Mange alternativer å velge mellom

Høglimyra består av tre blokker med familieleiligheter i varierte størrelser. Alle blokkene har eget vaskeri og egen lesesal. Leilighetene leies ut umøblert. 

  • Seks fire-roms leiligheter
  • 27 tre-roms leiligheter
  • Tre to-roms leiligheter.
  • Én av to-romsleilighetene har universell utforming

Det er ikke tillatt med dyrehold på våre studentboliger, og alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

NÆRHET TIL ALT DU TRENGER I DIN STUDIEHVERDAG

Bor du i Høglimyra har du kort gangavstand til treningssenter, svømmehall, flerbrukshall, friidrettsbane, skøytebane, turterreng og klatrehall. Mørkvedsenteret ligger like i nærheten, og der finner du både matbutikker, apotek, frisør og restauranter.

Det er også svært gode bussforbindelser til Bodø sentrum og til flyplassen, og det er kort vei til Mørkved togstasjon. 

Adresse Høglimyra studentboliger: Hokkåsveien 31/33/35, 8028 Bodø

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Illustrasjonsfoto
Lys stue med lun atmosfære
Illustrasjonsfoto
Hvit kjøkken, spisebord ved vinduet
Fasade Høglimyra

Relaterte artikler