Hammarlia studentboliger

Koselige leiligheter og dubletter sentralt plassert nært campus, busstopp og turstien opp til det populære turmålet Hunstadtoppen.

Søk bolig

Et naturskjønt og rolig område

Hammarlia ligger naturskjønt til på Mørkved ca. 500 meter fra universitetet og politihøgskolen. Bare noen meter bortenfor boligene ligger stien opp til Hunstadtoppen - et populært turmål for mange innbyggere i Bodø.

Dubletter og leiligheter i koselige omgivelser

Hammarlia består av flere småhus, og rommer til sammen 20 tre-roms leiligheter og 24 hybler i dublett. På dublett deler du kjøkken og bad med en annen. Leilighetene leies ut umøblert, men de har opplegg for vaskemaskin på badet. Alle boenheter har anledning til å benytte vaskeriet der vi tilbyr reservasjon og SMS-varsling.

Dyrehold er tillatt i 3-roms leilighetene i Hammarlia. Om du ønsker å søke om plass her må du begrunne hvorfor du søker om å ha husdyr, og hvilken type dyr det dreier seg om.

Alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

Nærhet til alt du trenger i din studiehverdag

Fra Hammarlia har du gangavstand til universitetsområdet, Samfunnet i Bodø, treningssenter, svømmehall, flerbrukshall, turnhall, friidrettsbane, skøytebane, klatrehall - og turterreng og marka ligger rett utenfor døra. I tillegg har du gangavstand til Mørkvedsenteret og Hunstadsenteret, med matbutikker, apotek og frisør.

Det er også svært gode bussforbindelser til Bodø sentrum og til flyplassen, og det er gangavstand til Mørkved togstasjon.

Adresse Hammarlia studentboliger: Øvre Hammarlia, 8026 Bodø

Lurt å søke tidlig

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

Det er trygt å bo på studentbolig

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Leilighet
Trivelig lys stue
Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Leilighet
Lyst kjøkken
Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Dublett
Dublett

Relaterte artikler