Nordavind studentboliger

Samling eller seminar? I tillegg til vanlig utleie tilbyr Nordavind mulighet for korttidsleie. Boliganlegget ligger på campus.

Søk bolig

Fra senga til forelesning på ett minutt

Nordavind er et nytt og moderne boliganlegg som praktisk talt ligger på campus. Bygget henger sammen med universitetet, og gjennom en glasspassasje kan du gå tørrskodd fra boligen til og inn på campus.

Smarte løsninger og høy standard

Til sammen rommer Nordavind 72 boenheter med smarte løsninger og høy standard. På en dublett deler du kjøkken og bad med en annen, mens 1-roms leilighetene har eget kjøkken og eget bad. Det er også et vaskeri med mulighet for reservasjon og SMS-varsling.

Det er ikke tillatt med dyrehold på våre studentboliger, og alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

Nærhet til alt du trenger i din studiehverdag

Bor du på Nordavind har du kort gangavstand til treningssenter, svømmehall, flerbrukshall, friidrettsbane, skøytebane, turterreng og klatrehall. Mørkvedsenteret ligger kun et steinkast unna, og der finner du både matbutikker, apotek, frisør og restauranter.

Det er også svært gode bussforbindelser til Bodø sentrum og til flyplassen, og det er gangavstand til Mørkved togstasjon. 

Adresse Nordavind studentboliger: Mørkvedtråkket 32, 8028 Bodø

Lurt å søke tidlig

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

Det er trygt å bo på studentbolig

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Lyst rom med seng og skrivepult
Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Det er også en liten kjøkkenkrok og en godstol

Relaterte artikler