w

Studentboliger Mo i Rana

Fra 1. mars kan du søke studentbolig i Mo i Rana!

16.01.202009:40 Ane Karlsen

Åpner for boligsøknader 1. mars

De splitter nye studentboligene i Mo i Rana vil stå klare til innflytting i august 2020. Allerede fra 1. mars kan du søke om bolig, og bli en av de første som flytter inn i det attraktive boliganlegget. 

Moderne fasiliteter 

Det nye boliganlegget kjennetegnes av høy standard, smarte løsninger og nærhet til alt du trenger i din studiehverdag. Bygget rommer totalt 60 enheter, hvorav 12 er universelt utformet. Alle enheter har egne bad med toalett og dusj, og kjøkkeninnredning med koketopp og stekeovn. Rommene er møblert med seng, skrivebord, stol, lampe, garderobe og hyller.

I 1. etasje er det en fellesstue som tilrettelegger for sosialt samvær i større grupper. Fellesstua har også TV, og en kjøkkenkrok med noe kjøkkenutstyr til felles bruk.

Har du behov for å oppbevare sykkel, kofferter eller andre saker har du mulighet for å leie bod for en rimelig penge. Bygget huser også vaskeri med mulighet for online reservasjon og SMS-varsling.

Det er ikke tillatt med dyrehold, og det er røykeforbud i alle våre boenheter.

Bare få minutters gange fra campus Helgeland

Studentboligene i Mo i Rana ligger perfekt plassert i sentrum av byen, under fem minutters gange fra Campus Helgeland.

I gangavstand finner du også kino, teater, konsertscener, utesteder, svømmehall, treningssentre, togstasjon, busstopp, yogastudio, dansestudio, turområder, parker, matbutikker og ikke minst flere kjøpesentre med alt man trenger. 

Adresse: Kaialundveien 24, 8622 Mo i Rana

Fellesstue
Fellesstue i studentboligene i Mo i Rana
Fellesstue
Fellesstue i studentboligene i Mo i Rana
Fasade
Fasade studentboliger Mo i Rana
Utsikt
Utsikt fra studentboligene i Mo i Rana
Campus Helgeland
Fasade Campus Helgeland

Relaterte artikler