Korttidsleie Nesna

Vi tilbyr korttidsleie for studenter som skal på samling, kurs, i praksis og lignende, og til ansatte og andre med tilknytning til universitetet. Ved ledig kapasitet leier vi også ut til andre - ta gjerne kontakt.

Book her
09.03.201613:11 Line Johansen

Demmabakken er vårt nyeste boliganlegg med hybler og leiligheter ca. 250 meter fra Nord universitet.

Boligene er plassert i en skråning, og flere har sjøutsikt. Anlegget består av ti frittstående hybelhus, med seks eller åtte hybler i hvert hus, fordelt på to etasjer. Standarden er høy og boliganlegget har blant annet eget vaskeri. Det er også kort vei til ulike sentrumsfunksjoner. 

Det er tilgang til trådløst internett (hastighet 50/50) på hver gang. Felles kjøkken/oppholdsrom er utstyrt med nødvendige hvitevarer, dekketøy, kopper og kar. Dyne, pute og sengetøy/håndduker finnes på rommet og er inkludert i leieprisen. Dyrehold ikke tillatt.

Les mer om boligene på Demmabakken her

Bestilling

Følg lenken under for å se tilgjengelige boliger, opprette bruker og registrere søknad.

Bestill gjerne en uke før og senest innen kl 12.00 dagen før ønsket innflyttingsdato. Bestillinger lagt inn på helg blir ekspedert første påfølgende virkedag.

Avbestilling

Ønsker du å avbestille reservert korttidsleie av bolig gjør du dette ved å sende en e-post. For reservasjoner som ikke blir avbestilt innen kl. 12.00 virkedagen før utleiedato, må leietaker betale et avbestillingsgebyr på kr 350,-.

Priser 2022/2023

Regjeringen har besluttet å gi et ekstra tilskudd til studentvelferd på Nesna, og subsidierer blant annet prisen på studentbolig for å bidra til å skape aktivitet ved studiestedet. Studentinord vil derfor åpne for en prisreduksjon på ca. 35 % rabatt på studentboliger på Nesna i studieåret 22/23, noe som trolig blir landets rimeligste leiepris for studentbolig!

Prisene listet under gjelder for studieåret 2021/2022. Har du sprørsmål om prisene for 2022/2023 kan du ta kontakt med oss på bolig@studentinord.no

Leiepris korttidsleie hybel:

  • Pr. døgn kr. 420,-
  • Pr. uke kr. 2100,-
  • Pr. 14 dager kr. 3300,-
  • Pr. mnd kr. 3700,-

Leiepris korttidsleie hybel med eget bad:

  • Pr. døgn kr. 475,-
  • Pr. uke kr. 2375,-
  • Pr. 14 dager kr. 3700,-
  • Pr. mnd kr. 4000,-

Spørsmål om bolig?

Trivelig stue som er innredet med to grå sofer, et lite bord og lyse gardiner
Utsikt mot hav og fjell
Spisebord dekorert med lysestaker,  det er plass til tre eller flere

Relaterte artikler