Demmabakken studentboliger

Demmabakken studentboliger har nyoppussede hybler og leiligheter for korttids- og langtidsleie. Demmabakken ligger 250 meter fra Nord universitet.

Søk bolig
15.02.201610:16 Kjell Pedersen

Sentral beliggenhet

Demmabakken ligger sentralt plassert i sentrum av Nesna. Anlegget består av totalt 86 boenheter fordelt på 10 frittstående hybelhus. I hvert hus er det seks eller åtte hybler. Det er god standard på boligene, og noen har også havutsikt. Det er et fellesvaskeri på anlegget.

Det er ikke tillatt med dyrehold på våre studentboliger, og alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie, lavt depositum og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Boligtyper ved Demmabakken

Finn ut mer

Bilde fra kjøkkenområdet , click to open in lightbox
Fellesstue Demmabakken
Bilde fra fellesstue i Demmabakken, click to open in lightbox
Hybel Demmabakken
Bilde fra en av hyblene i Demmabakken, click to open in lightbox
Bilde fra utsiden av studentboligen, click to open in lightbox
Vakker natur i nydelig vær, click to open in lightbox

Relaterte artikler