w

Meny i Hovedkantina

Her finner du oppdatert info om menyen i Hovedkantina.

01.04.201610:23 Line Johansen

For english version click here

Meny hovedkantina
15. - 19. oktober

Lunsj serveres fra 10.30.
Middag serveres fra buffet fra 14.00 til kl. 16.30. 
Tilbehør velger du selv.

Mandag 

Lunsj:  
Kyllingspyd satay

Middag:
Svinekjøttgryte & ris
Fiskekaker & makaronistuing

Tirsdag 

Lunsj
Pulled pork wraps

Middag
Nakkekoteletter
Seibiff

Onsdag

Lunsj
Bakt potet med tilbehør

Middag
Salt kjøtt, pølse & kålrotstappe
Ovnsbakt torskefilet

Torsdag

Lunsj
Tacobaguette

Middag
Hamburger
Sei Cordon Bleu

Fredag

Lunsj
Risengrynsgrøt

Middag
Taco
Dagens fisk



Ønsker, tips eller spesialkost? Spør kokken



Se også