w

Lunch og middag 5 dager i uka - her finner du menyen i Hovedkantina

Vi setter sammen smakfulle og varierte retter. Velkommen til oss!

01.04.201610:23 Line Johansen

For english click here

Meny hovedkantina
18. - 22. februar

Lunsj serveres fra 10.30.
Middag serveres fra buffet fra 14.00 til kl. 16.30. 
Tilbehør velger du selv.


Mandag 

Lunsj   
Medisterkaker med ingefærsaus

Middag 
Sei cordon bleu (sprøbakt fisk)
Pølsestroganoff


Tirsdag 

Lunsj  
Kjøttpudding
Dagens vegetar

Middag 
Røkt svinekam
Pasta med laks og skalldyr

NYHET! Internasjonal onsdag
- I dag: Thai-dag

Lunsj
Lab Moo (stekt svinefarse)

Middag
Fisk i sursøt saus
Stekt ris


Torsdag 

Lunsj
Løvbab

Middag
Fiskekaker & remulade
Flygende Jacob – deilig ovnsbakt kyllingrett


Fredag 

Lunsj
Risengrynsgrøt

Middag
Taco
Dagens fisk




Menyen kan bli endret på kort varsel.

Ønsker, tips eller spesialkost? Spør kokken!



Se også