Meny hovedkantina
23. - 27. april
Lunsj serveres fra 10.30.
Middag serveres fra buffet fra 14.00 til kl. 16.30.
Tilbehør velger du selv.
Mandag
Lunsj:
Pannekaker & bacon
Middag:
Saltkjøttlapskaus
Sprøbakt rødspette med remulade
Tirsdag
Lunsj:
Pai & salat
Middag:
Stekte kjøttpølser
Hvalkjøttgryte
Onsdag:
Lunsj:
Pizza
Middag:
Kalkunvinger
Stekt seibiff
Torsdag:
Lunsj:
Gratinert tacobaguette
Middag:
Svinenakke med surkål
Lettsaltet torsk
Fredag:
Lunsj:
Risengrynsgrøt
Middag:
Taco
Dagens fisk
Ønsker, tips eller spesialkost? Spør kokken!
Middagskort
10 middager kr. 600,-. Middagskortene selges i Hovedkantina.