w

Lunch og middag 5 dager i uka - her finner du menyen i Hovedkantina

Vi setter sammen smakfulle og varierte retter. Velkommen til oss!

01.04.201610:23 Line Johansen

For english click here


Meny Hovedkantina

17. - 21. februar

Lunsj serveres fra 10.30 til ca. 13.30, og middag fra 14.00-16.30 (fredag til kl. 16.00). Maten serveres fra buffet, og tilbehøret velger du selv.

Mandag

Lunsj
Bakt potet med tilbehør

Middag
Karbonader med soppsaus
Panert fisk med remulade

Tirsdag

Lunsj
Lasagne

Middag
Biff stroganoff
Dagens vegetar

Internasjonal onsdag, med smaker fra Thailand

Lunsj
Kylling satay

Middag
Svin med tamarinsaus
Skalldyr med karrisaus

Torsdag

Lunsj
Bratwurst med salsa

Middag
Lammegryte med potet
Laks med chimcurry og rømme


Fredag 

Lunsj
Risengrynsgrøt

Middag
Taco
Dagens fisk


Menyen kan bli endret på kort varsel.
Ønsker, tips eller spesialkost? Spør kokken!

 

Se også