w

Lunch og middag 5 dager i uka - her finner du menyen i Hovedkantina

Vi setter sammen smakfulle og varierte retter. Velkommen til oss!

01.04.201610:23 Line Johansen

For english click here


Meny hovedkantina

14. - 18. oktober

Lunsj serveres fra 10.30 til ca. 13.30, og middag fra 14.00-16.30 (fredag til kl. 16.00). Maten serveres fra buffet, og tilbehøret velger du selv.

Mandag

Lunsj
Pitabrød med kylling

Middag
Tempura torsk med sweet chili
Svinestek med sjysaus


Tirsdag 

Lunsj
Wok med svinekjøtt

Middag
Ørret med rømmesaus
Biffsauté med pasta


Internasjonal onsdag - Thailandsk kjøkken

Lunsj
Kylling i grønn curry

Middag
Svinekjøtt med nøttesaus (Moo Satay)
Skalldyr med Tom Yum


Torsdag  

Lunsj
Bakt overlår av kylling med tomatsaus

Middag
Laks med fetaost, bakt i ovn
Sjømannsbiff - en rustikk og velsmakende rett, alt i en gryte og inn i ovnen der den får stå og godgjøre seg


Fredag 

Lunsj
Risengrynsgrøt 

Middag
Taco
Dagens fisk


Menyen kan bli endret på kort varsel.

Ønsker, tips eller spesialkost? Spør kokken!



Se også