w

Lunch og middag 5 dager i uka - her finner du menyen i Hovedkantina

Vi setter sammen smakfulle og varierte retter. Velkommen til oss!

01.04.201610:23 Line Johansen

For english click here


Meny Hovedkantina

20. - 24. januar

Lunsj serveres fra 10.30 til ca. 13.30, og middag fra 14.00-16.30 (fredag til kl. 16.00). Maten serveres fra buffet, og tilbehøret velger du selv.

Mandag

Lunsj
Tacobaguette

Middag
Pulled pork
Sprøbakt fisk med curry remulade

Tirsdag

Lunsj
Pai og salat

Middag
Kylling med fløtepotet
Dagens vegetar

Internasjonal onsdag, med smaker fra Libanon

Lunsj
Lammegryte med paprika

Middag
Kjøttkaker med tomatsaus
Panert torsk med yoghurt dip

Torsdag

Lunsj
Kylling chop suey med ris

Middag
Klippfisk kaker med aioli
Biffgryte med potet


Fredag 

Lunsj
Risengrynsgrøt

Middag
Taco
Dagens fisk


Menyen kan bli endret på kort varsel.
Ønsker, tips eller spesialkost? Spør kokken!

 

Se også