Studentinord gir deg PÅFYLL i eksamensperioden (Bodø)

Her er noen aktiviteter og tilbud som vi håper kan hjelpe deg å koble av og holde ut i eksamensperioden. Sjekk programmet! 

For english click here

Du tar ikke skade av å ha det gøy sammen andre studenter selv om eksamen nærmer seg faretruende. Selvsagt er det viktig å forberede seg grundig, men husk at prestasjonene dine også blir bedre når du trives! Vi håper disse aktivitetene kan hjelpe deg med å koble av mellom øktene på lesesalen. Lykke til med eksamenslesingen!

TRENGER DU LITT PÅFYLL? 

Få ekstra energi og hold ut hele dagen på campus med disse gunstige studenttilbudene i kantina:

  • Studentfrokost: Få en god start på dagen! Hver morgen fra kantina åpner til kl. 10 får du baguette/brød, yoghuert/frukt, juice og kaffe til kun kr. 25
  • Energipakken: Prøv pakken som gir deg ekstra boost i eksamenstida. Fra 15. november og ut semesteret får du en energidrikk + frukt, nøtter eller energibar til kr. 20,-. (Innholdet i energipakken kan variere.)
  • Middag til 50 kr: Onsdager fra 17. november til 8. desember kan du kjøpe middag inkludert desert og kaffe for en femtilapp i Hovedkantina kl. 13-16. Varierte retter.

Aktiviteter

Alle Påfyll-aktivitetene er gratis, noen krever påmelding, og for noen gjelder førstemann til mølla-prinsippet. Noen av aktivitetene holdes av eller i samarbeid med studenter og studentforeninger.

Følg med i infoskjermen Go! De ulike arrangementene og tilbudene blir lagt ut fortløpende i appen «Infoskjermen go». Bruk kodeord «Nord» for å logge inn. 

Her er noe av det du kan glede deg til! Og se opp for pop-ups!

Fredag 19.11. - FIFA-turnering med Fenris-Nord på Samfunnet (kl. 18) 

Kom og ta et avbrekk fra eksamenslesingen, og ta ut sinnet ditt mot skjermen. (Helst ikke mot kontrollen eller motstanderen). Det blir premie til 1., 2. og 3. plass. Info og påmelding her.

Mandag 22.11. - Dekorer juletreet. Hvem savner du?

Nå er det advent, og vi setter opp et juletre i Gråsona. Her er du hjertelig velkommen til å lage din egen juletrepynt som du kan henge på treet. Kanskje vil du skrive navnet på en du tenker på, savner eller gleder deg til å møte når du får juleferie?

Tirsdag 23.11. - Hundekos på Samfunnet (kl. 10-13)

Få ned eksamenspulsen og kom og hils på hundene!

Savner du familiehunden, har du hjemlengsel eller gruer deg litt til eksamen? Kanskje du vil treffe andre hundeinteresserte, eller vil du bare ha et koselig avbrekk i studiehverdagen? Uansett er du hjertelig velkommen!

Onsdag 24.11. - Hundekos på Samfunnet (kl. 10-13)

Få ned eksamenspulsen og kom og hils på hundene!

Savner du familiehunden, har du hjemlengsel eller gruer deg litt til eksamen? Kanskje du vil treffe andre hundeinteresserte, eller vil du bare ha et koselig avbrekk i studiehverdagen? Uansett er du hjertelig velkommen!

Torsdag 25.11. - Filmkveld i Elias Blix (kl. 17-20)

Kom og slapp av med en film i godt selskap! Vi viser Twilight.

Søndag 28.11. - Julegrantenning på campus

Første søndag i advent. Bli med på et stemningsfult arrangement når Studentorganisasjonen (SOB) tenner den store julegrana ute på campusområdet.

Mandag 29.11. - 3.12. Juleverksted med Akademika

Bokhandelen stiller med hobbyartikler, klementiner, pepperkaker og julemusikk, så er det bare å nyte en pause i eksamenstida for å lage julekort eller julepynt. Fra kl. 11 mandag 29.11. Ellers i bokhandelens åpningstid.

Onsdag 1.12. - Julegrøt med mandel, og julemusikk (kl. 11-13)

Vi serverer risengrynsgrøt og saft i gråsona fra kl. 11 til 13 (eller til det blir tomt). Det blir mandel med premier, så ikke la sjansen til en liten førjulspremie gå fra deg.

Torsdag 2.12. - Juleverksted i Grillen

Vi stiller med hobbyartikler, snacks, julemusikk og god stemning. Ta en pause fra lesesalen for å lage julepynt eller julekort. 

Torsdag 2.12. - Filmkveld (kl. 17-20)

Kom og slapp av med en film i godt selskap! Vi viser en julefilm.

Ukentlige arrangementer

Podcast med eksamenstips 

Lytt til podcasten «KRISE - det er eksamen» - Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst.

Hva gjør du når det skikkelig knyter seg i magen, og panikken herjer fordi eksamen nærmer seg? Få tips og råd før eksamen; hvordan disponere tid og krefter, hvordan tenke om eksamen og hvordan forholde seg til pensum.

Vi snakker med førsteårsstudentene Line og Viktor om hvordan livet er når det nærmer seg eksamen, og vi ringer ekspert Olav Schewe, som har skrevet boken «Superstudent». Han gir oss de beste tipsene til hva som er lurt å gjøre for å studere smartest og få mest ut av studiene.

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i programmet.

Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Studentvert Øystein
Studentvert Øystein Strømsnes byr på litt påfyll i eksamensperioden

Relaterte artikler