Studentinord gir deg påfyll i eksamensperioden (Levanger)

Her er noen aktiviteter og tilbud som vi håper kan hjelpe deg å koble av og holde ut i eksamensperioden. Sjekk programmet! 

For english click here

Du tar ikke skade av å ha det gøy sammen andre studenter selv om eksamen nærmer seg faretruende. Selvsagt er det viktig å forberede seg grundig, men husk at prestasjonene dine også blir bedre når du trives! Vi håper disse aktivitetene kan hjelpe deg med å koble av mellom øktene på lesesalen. Lykke til med eksamenslesingen!

TRENGER DU LITT PÅFYLL? 

Få ekstra energi og hold ut hele dagen på campus med disse gunstige studenttilbudene i kantina:

  • Studentfrokost: Få en god start på dagen! Hver morgen fra kantina åpner til kl. 10 får du Baguette/brød, yoghuert/frukt, juice og kaffe til kun kr. 25
  • Energipakken: Prøv pakken som gir deg ekstra boost i eksamenstida. Fra 15. november og ut semesteret får du en energidrikk + frukt, nøtter eller energibar til kr. 20,-. (Innholdet i energipakken kan variere.)
  • Middag for 50kr: Hver onsdag fra 17. november til 8. desember kl. 14.45 - 16.00 har vi middagsbuffet. Spis så mye du vil for 50 kr. Så slipper du å dra hjem for å lage deg middag!

Aktiviteter

Alle Påfyll-aktivitetene er gratis, noen krever påmelding, og for noen gjelder førstemann til mølla-prinsippet. 

Følg med i infoskjermen Go! De ulike arrangementene og tilbudene blir lagt ut fortløpende i appen «Infoskjermen go». Bruk kodeord «Levanger» for å logge inn.

Her er noe av det du kan glede deg til! Og se opp for pop-ups!

Torsdag 18.11 - Mørketidstur og bålmiddag (kl. 18)

Friluftskoordinator Marit arrangerer en gåtur i mørket til gapahuken ved Levanger Arboret. Ved gapahuken har vi en trivelig stund rundt bålet, hvor enkel middag og varm drikke vil bli servert. Oppmøte ved nord-logoen på campus. NB: krever påmelding. Les mer her.

Søndag 21.11 - Brettspillsøndag (kl. 18-21)

Studentene Sandra og Victoria inviterer til brettspillkveld i kantina på campus søndager i november. Vi har en rekke brettspill og kortspill. Dere kan også ta med egne spill hvis dere ønsker det. Ta med en venn eller kom alene og bli kjent med nye medstudenter! NB: krever påmelding. Les mer her. 

Torsdag 25.11. - Gratis frokost i kantina (kl. 8-9)

GRATIS frokost i kantina til de 50 første som kommer. Senk skuldrene med en trivelig og sosial start på dagen.

Torsdag 25.11 - Bålkos og hamburger i fjæra (kl. 18)

Bli med på en trivelig burgerkveld rundt bålet i fjæra på Røstad! Friluftskoordinator Marit ordner med alt vi trenger til matlagingen, samt kaffe, te og kakao i mengder. Oppmøte kl. 18.00 ved nord-logoen på campus. NB: krever påmelding. Les mer her.

Søndag 28.11. - Brettspillsøndag (kl. 18-21)

Studentene Sandra og Victoria inviterer til brettspillkveld i kantina på campus søndager i november. Vi har en rekke brettspill og kortspill. Dere kan også ta med egne spill hvis dere ønsker det. Ta med en venn eller kom alene og bli kjent med nye medstudenter! NB: krever påmelding. Les mer her.

Mandag 29.11 - Dekorer treet med din egen minne-julekule 

Nå er det advent, og vi setter opp et juletre i foajeen. Her er du hjertelig velkommen til å henge en julekule på treet, der du kan skrive navnet på en du tenker på, savner eller gleder deg til å møte når du får juleferie. 

Mandag 29.11 - Julekortstasjon. Send et julekort - vi spanderer!

Vi setter opp en "julekort-stasjon" i foajeen. Her kan du skrive et julekort til familie eller venner og putte i postkassa som står der. Julekort-stasjonen blir åpen til 10.12 - da sender vi alle kortene og betaler for portoen.  

Tirsdag 30.11. - Juleverksted  (kl. 15) 

Aktivitetskoordinator Vanja stiller med hobbyartikler, snacks, julemusikk og god stemning. Ta en pause fra lesesalen for å lage julepynt eller julekort. Mer informasjon kommer.

Torsdag 2.12 - JULEGRØT MED MANDEL (kl. 11-13)

Vi serverer gratis risengrynsgrøt og saft i kantina i lunsjpausen fra kl 11 til kl. 13, eller til det blir tomt. Det blir mandel med premier, så ikke la sjansen til en liten førjulspremie gå fra deg.

Torsdag 2.12. - Julestemning og bålkos på campus (kl. 18-20)

Ta deg en luftetur og få litt julestemning med oss rundt bålet på campus. Her serverer vi pølse i brød, snacks og varm drikke til alle som kommer innom i løpet av kvelden (gløgg, kakao og kaffe)

Onsdag 8.12. - Gratis frokost i kantina (kl. 8-9)

GRATIS frokost i kantina til de 50 første som kommer. Senk skuldrene med en trivelig og sosial start på dagen.

Onsdag 8.12. - Julebord i gamma (kl. 18)

Det blir gløgg mat og julestemning når friluftskoordinator Marit inviterer til julebord laget på bål i gamma på campus. NB: krever påmelding. 

PODCAST MED EKSAMENSTIPS 

Lytt til podcasten «KRISE - det er eksamen» - Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst.

Hva gjør du når det skikkelig knyter seg i magen, og panikken herjer fordi eksamen nærmer seg? Få tips og råd før eksamen; hvordan disponere tid og krefter, hvordan tenke om eksamen og hvordan forholde seg til pensum.

Vi snakker med førsteårsstudentene Line og Viktor om hvordan livet er når det nærmer seg eksamen, og vi ringer ekspert Olav Schewe, som har skrevet boken «Superstudent». Han gir oss de beste tipsene til hva som er lurt å gjøre for å studere smartest og få mest ut av studiene.

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i programmet.

Guri studentvert
Studentverten ønsker velkommen til påfyll-arrangementer med åpne armer.