Studentinord gir deg påfyll i eksamensperioden (Namsos)

Her er noen aktiviteter og tilbud som vi håper kan hjelpe deg å koble av og holde ut i eksamensperioden. Sjekk programmet! 

Du tar ikke skade av å ha det gøy sammen andre studenter selv om eksamen nærmer seg faretruende. Selvsagt er det viktig å forberede seg grundig, men husk at prestasjonene dine også blir bedre når du trives! Vi håper disse aktivitetene kan hjelpe deg med å koble av mellom øktene på lesesalen. Lykke til med eksamenslesingen!

TRENGER DU LITT PÅFYLL? 

Få ekstra energi og hold ut hele dagen på campus med disse gunstige studenttilbudene i kantina:

  • Studentfrokost: Få en god start på dagen! Hver morgen fra kantina åpner til kl. 10 får du Baguette/brød, yoghuert/frukt, juice og kaffe til kun kr. 25
  • Energipakken: Prøv pakken som gir deg ekstra boost i eksamenstida. Fra 15. november og ut semesteret får du en energidrikk + frukt, nøtter eller energibar til kr. 20,-. (Innholdet i energipakken kan variere.)
  • Middag til 50kr:  Onsdagene fra 24. november, 1. desember og 8. desember har vi middagsbuffet. Spis så mye du vil for 50 kr. Så slipper du å dra hjem for å lage deg middag!

Aktiviteter

Alle Påfyll-aktivitetene er gratis, noen krever påmelding, og for noen gjelder førstemann til mølla-prinsippet. 

Følg med i infoskjermen Go! De ulike arrangementene og tilbudene blir lagt ut fortløpende i appen «Infoskjermen go». Bruk kodeord «Levanger» for å logge inn.

Her er noe av det du kan glede deg til! Og se opp for pop-ups!

Torsdag 18.11. - Bordtenninsturnering i Per Anders (kl. 18)

Koble av med bordtennis. Påmelding ved oppstart. Det vanker premie til vinneren.

Torsdag 25.11. - Frokost med eksamens-påfyll (kl. 8-9)

GRATIS frokost i kantina til de 30 første som kommer. Senk skuldrene med en trivelig og sosial start på dagen. Studentrådgiver Sissel holder en liten pep-talk om eksamensmestring fra kl. 8.15.

Torsdag 25.11. - Quiz i kantina (kl. 17)

Quiz for studenter med aktivitetskoordinator Bjørn Vidar. Vi spanderer pizza! Maks 4 studenter per lag. Send påmelding til Bjørn Vidar Veiseth på Messenger, eller SMS til 46888649. 

Søndag 28.11. - Brettspillsøndag i Per Anders (kl. 14)

Den perfekte søndagsaktiviteten! Koble av med brettspill og snacks i Per Anders. Ta med en venn, eller kom alene - det er plass rundt bordet. 

Mandag 29.11. - JULEGRØT MED MANDEL (kl. 11-13)

Vi serverer gratis risengrynsgrøt og saft i kantina i lunsjpausen fra kl 11 til kl. 13, eller til det blir tomt. Det blir mandel med premier, så ikke la sjansen til en liten førjulspremie gå fra deg.

Mandag 29.11. - Dekorer treet med din egen minne-julekule 

Nå er det advent, og vi setter opp et juletre ved studentvertkontoret på lesesalen. Her er du hjertelig velkommen til å henge en julekule på treet, der du kan skrive navnet på en du tenker på, savner eller gleder deg til å møte når du får juleferie. 

Mandag 29.11. - Julekortstasjon. Send et julekort - vi spanderer!

Vi setter opp en "julekort-stasjon" utenfor Studentstua på InnoCamp. Her kan du skrive et julekort til familie eller venner og putte i postkassa som står der. Julekort-stasjonen blir åpen til 15.12 - da sender vi alle kortene og betaler for portoen.  

Torsdag 2.12. - Juleverksted i Per Anders (kl. 14)

Ta en pause fra eksamenslesinga og lag julepynt eller julekort. Aktivitetskoordinator Bjørn Vidar stiller med hobbyartikler i Per Anders. Det blir gløgg, pepperkaker og julemusikk!

Mandag 6.12. - Frokost med eksamens-påfyll (kl. 8-9)

GRATIS frokost i kantina til de 30 første som kommer. Senk skuldrene med en trivelig og sosial start på dagen. Studentrådgiver Sissel holder en liten pep-talk om eksamensmestring fra kl. 8.15.

Torsdag 9.12. - Quiz i kantina (kl. 17)

Quiz for studenter med aktivitetskoordinator Bjørn Vidar. Vi spanderer pizza! Maks 4 studenter per lag. Send påmelding til Bjørn Vidar Veiseth på Messenger, eller SMS til 468 88 649. 

PODCAST MED EKSAMENSTIPS 

Lytt til podcasten «KRISE - det er eksamen» - Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst.

Hva gjør du når det skikkelig knyter seg i magen, og panikken herjer fordi eksamen nærmer seg? Få tips og råd før eksamen; hvordan disponere tid og krefter, hvordan tenke om eksamen og hvordan forholde seg til pensum.

Vi snakker med førsteårsstudentene Line og Viktor om hvordan livet er når det nærmer seg eksamen, og vi ringer ekspert Olav Schewe, som har skrevet boken «Superstudent». Han gir oss de beste tipsene til hva som er lurt å gjøre for å studere smartest og få mest ut av studiene.

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i programmet.

Studentrådgiver Sissel
Studentinord gir deg påfyll i ekamensperioden, studentrådgiver Sissel er pent kledd og står med a