Studentinord gir deg påfyll i eksamensperioden (Stjørdal)

Her er noen aktiviteter og tilbud som vi håper kan hjelpe deg å koble av og holde ut i eksamensperioden. Sjekk programmet! 

Du tar ikke skade av å ha det gøy sammen andre studenter selv om eksamen nærmer seg faretruende. Selvsagt er det viktig å forberede seg grundig, men husk at prestasjonene dine også blir bedre når du trives! Vi håper disse aktivitetene kan hjelpe deg med å koble av mellom øktene på lesesalen. Lykke til med eksamenslesingen!

TRENGER DU LITT PÅFYLL? 

Få ekstra energi og hold ut hele dagen på campus med disse gunstige studenttilbudene i kantina:

  • Studentfrokost: Få en god start på dagen! Hver morgen fra kantina åpner til kl. 10 får du Baguette/brød, yoghuert/frukt, juice og kaffe til kun kr. 25
  • Energipakken: Prøv pakken som gir deg ekstra boost i eksamenstida. Fra 15. november og ut semesteret får du en energidrikk + frukt, nøtter eller energibar til kr. 20,-. (Innholdet i energipakken kan variere.)
  • Middag for 50kr: Onsdagene 24. november, 1. desember og 8. desember kl. 15.00 - 17.00 har vi middagsbuffet. Spis så mye du vil for 50 kr. Så slipper du å dra hjem for å lage deg middag!

Aktiviteter

Alle Påfyll-aktivitetene er gratis. Her er noe av det du kan glede deg til! Og se opp for pop-ups!

Torsdag 18.11 - Quiz i kantina (18-21)

Bli med på Quiz for studenter i kantina på Nord universitet! Det blir mulighet for å kjøpe pizza og drikke fra kantina. Maks 5 studenter per lag. Premie til de beste lagene + sammenlagtpremie til beste lag over 3 quizer frem til jul. 

Mandag 22.11 - Spillkveld på campus (kl. 18)

Koble av med brettspill, biljard, bordtennis, godt selskap og snacks. Aktivitetskoordinator Ane stiller med spill. Ta med en venn eller kom alene - det er plass rundt bordet. 

Onsdag 24.11 - JULEGRØT MED MANDEL (kl. 11-12.15)

Vi serverer gratis risengrynsgrøt og saft i kantina fra kl 11 til kl. 12.15, eller til det blir tomt. Det blir mandel med premier, så ikke la sjansen til en liten førjulspremie gå fra deg.

Mandag 29.11 - Dekorer treet med din egen minne-julekule 

Nå er det advent, og vi setter opp et juletre på campus. Her er du hjertelig velkommen til å henge en julekule på treet, der du kan skrive navnet på en du tenker på, savner eller gleder deg til å møte når du får juleferie. 

Onsdag 1.12 - Julefilm på campus (kl. 18)

Aktivitetskoordinator Ane spiller julefilm i et auditorium på universitetet. Det blir snacks og julestemning, og hva hjelper vel bedre mot eksamensnervene enn det? Mer informasjon kommer.

Tirsdag 7.12 - Quiz i kantina (kl. 18-21)

Bli med på Quiz for studenter i kantina på Nord universitet! Det blir mulighet for å kjøpe pizza og drikke fra kantina. Maks 5 studenter per lag. Premie til de beste lagene + sammenlagtpremie til beste lag over 3 quizer frem til jul. Les mer her.


PODCAST MED EKSAMENSTIPS 

Lytt til podcasten «KRISE - det er eksamen» - Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst.

Hva gjør du når det skikkelig knyter seg i magen, og panikken herjer fordi eksamen nærmer seg? Få tips og råd før eksamen; hvordan disponere tid og krefter, hvordan tenke om eksamen og hvordan forholde seg til pensum.

Vi snakker med førsteårsstudentene Line og Viktor om hvordan livet er når det nærmer seg eksamen, og vi ringer ekspert Olav Schewe, som har skrevet boken «Superstudent». Han gir oss de beste tipsene til hva som er lurt å gjøre for å studere smartest og få mest ut av studiene.

Studentinord gir deg litt ekstra påfyll i eksamensperioden, en mann med skjorte som kaster løv.