Walk and talk

Rusle en tur i naturen mens du får luftet tanker og utfordringer.

For english click here


Det kan være enklere å sette ord på følelser mens du beveger deg utendørs, og tankene blir ofte klarere. Noen synes walk and talk er litt mindre formelt og skummelt enn å møte til samtale på et kontor, og en prat mens du går kan være akkurat det du trenger i en ellers stillesittende studiehverdag.

Du får frisk luft, gode impulser fra naturen - OG «de anbefalte 30» om dagen. Et ekte kinderegg!

Hva er walk and talk?

Vi treffes ute og snakker sammen mens vi rusler en liten time i nærmiljøet, og gjerne langs en skogsvei, i lysløypa eller lignende.

Hvor vi går kan vi avtale på forhånd, og temaet er det du som bestemmer. Du kan snakke med oss om hva som helst, ingen tema er for små eller for store. Tilbudet er som alltid gratis og vi har taushetsplikt.

Hvorfor velge å gå tur med oss?

Foruten at naturen i seg selv har en terapeutisk effekt, kan det å gå side om side være en god ice breaker. For mange er det lettere å prate om seg selv i mer uformelle omgivelser hvor man ikke sitter ansikt til ansikt.

Bevegelse stimulerer til kreativitet, som igjen kan føre til at vi ser ting i et nytt lys og oppdager nye løsninger. Som en bonus frigjøres «lykkehormoner» når man beveger seg ute i det fri. Alt dette kan bidra til at uro i kroppen letter og at du sover bedre – blant annet.

Vi ser fram til å treffe deg!

Her tilbyr vi Walk and Talk

Walk and talk er tilgjengelig i Bodø og Levanger. Klikk her for å booke time. 

Relaterte artikler