Korttidsleie i Levanger

Skal du på samling, kurs, praksis eller lignende i Levanger? Vi tilbyr korttidsleie ved Moan studentboliger. Her bor du i idylliske omgivelser, og i gåavstand til Nord universitet, Sykehuset Levanger, kjøpesenter og restauranter.

Book her

Hvis vi har ledige studentboliger, kan disse benyttes til korttidsleie for studenter, ansatte eller andre som har tilknytning til Nord universitet. 

Moan studentboliger

Kortidsleie tilbys i hovedsak ved Moan studentboliger. Anlegget ligger ved Moan stadion, med turstier og badestrand rett utenfor døra. Kjøpesenteret Magneten og diverse andre varehus finnes i kort gåavstand fra boligene. Moan har også eget trimrom, og badstue i garderoben.  Du kan gå til Nord universitet på 20-25 minutter på sti langs fjorden. Med sykkel er du der på 10 minutter. Sykehuset Levanger er enda nærmere.

Om rommene

Hyblene på Moan er ca 12 kvm, og utstyrt med seng (80x200), skrivepult og kontorstol, salongbord, lenestol og garderobeskap. Hybelen har trådløst nett. Se her for hvordan du kobler deg på nett.

Pris per natt er kr 400,- inkl. dyne og pute med trekk.

På Moan deler du bad med 1-2, og kjøkken med 3-5 andre. Boligene egner seg svært godt for grupper på 4-6 studenter som skal på samling sammen. Ønsker du å bo sammen med noen, må du legge inn navnene på de det gjelder i søknaden.  Søker dere samtidig er det lettere for oss å plassere dere sammen, men gir ingen garanti for at dette lar seg gjøre.

På felleskjøkkenet finner du en hyggelig sofagruppe og spisestue, og det er godt utstyrt med basis kjøkkenutstyr.

Bestilling og kansellering

Søk om korttidsleie på Moan her. 

Har du ikke bruker må du opprette dette. Vi anbefaler også at du laster ned appen Studentinord Bolig, så får du varsler om viktig informasjon om ditt leieforhold.

Bestill gjerne en uke før og senest innen kl 12.00 dagen før ønsket innflyttingsdato. Ved ønske om bestilling etter dette tidspunktet anbefaler vi at du kontakter boligkonsulentene for å undersøke kapasiteten. Bestillinger lagt inn på helg blir ekspedert første påfølgende virkedag.

Kansellering kan gjøres på Min side (henvendelser), eller på e-post, senest kl. 12 siste virkedag før du kommer. Kansellering senere enn dette medfører et avbestillingsgebyr på kr. 350.

Inn- og utflytting

Innflytting kan skje tidligst kl. 15.00, og utflytting senest kl. 10.00.

Nøkler leveres ut via nøkkelsafe på boliganlegget. Kode til safen sendes ut på sms et par dager før innflytting.

Ved utflytting leverer du nøkkelen i den grønne kassen på veggen i gangen ved vaskerommet i servicebygget.

Priser og betaling

  Studenter Ikke-studenter
Per natt (1-4 dager): kr 400,- kr 460,-
5-7 dager:  kr 2000,- kr. 2300,-
8-14 dager:  kr 3000,- kr. 3450,-
15-31 dager:  kr 4120,- kr. 4450,-

Faktura finner du på Min Side etter at du har flyttet inn. Last ned appen Studentinord Bolig så blir du varslet når du får faktura. 

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Her finner du våre Ofte stilte spørsmål (FAQ).

Her finner du mer praktisk info om oppholdet ditt på Moan.

Kontakt boligkonsulent på e-post eller telefon: (+47) 901 37 118 / 476 20 800 (sentralbord)

Fotograf Siv Hilde Meen
Moan studentboliger
Moan studentboliger

Relaterte artikler