Viktig informasjon til beboere på korttidsleie Nordavind

Studentinord ønsker deg velkommen til korttidsleie på Nordavind Studentboliger. Her finner du viktig og nyttig informasjon om ditt opphold.

Studentinord bolig FAQ

De fleste spørsmålene vi får er besvart i vår egen Studentinord bolig FAQ.

Hvor finner jeg Nordavind?

Se kart «Finn oss» eller se video.Du kan gå tørrskodd fra universitetet til Nordavind gjennom en glassgang.

Hvordan kommer jeg til Nordavind med bil?

Adresse Nordavind studentboliger: Mørkvedtråkket 32, 8028 Bodø.

Hvis du ankommer med bil må du kjøre Mørkvedveien forbi hovedinngangen til universitetet, og ta til venstre inn Høgliveien. Etter ca. 100 meter kommer du til en Jokerbutikk, og da svinger du til venstre opp Høgskoleveien. Se video «Kjøre til Nordavind» her.

Parker bilen

på parkeringsplass utenfor Studentongan barnehage, som du passerte på veien. Den ligger på høyre side av Høgliveien. Det er ikke lov å stå parkert utenfor Nordavind.

Innflytting

er fra kl. 15.00 i ukedagene dersom ikke annet er avtalt. Ankommer du på lørdag eller søndag kan du flytte inn når du ønsker.

Nøkkelbrikke henter du

på boligkontoret mellom kl. 08.00 og 15.00 (ukedager). Kommer du utenom åpningstid legges den i nøkkelskapet utenfor hovedinngangen til Nordavind. Du får tilsendt kode til nøkkelskapet og til nøkkelbrikken din i god tid før du kommer. 

Merk at du alltid må ha nøkkelbrikken med deg når du forlater ditt rom for å unngå å bli låst ute.

Nøkkelbrikken må aktiveres

når du ankommer, selv om inngangsdøra er åpen. Nøkkelbrikken aktiveres i 24 timer av gangen så det er viktig at du aktiverer den en gang i døgnet, etter første gangs aktivering. Aktivering av brikken gjøres på en kortleser (som har tastatur for pin - se bildet) ved å holde brikken mot leseren til leseren piper og tallene i displayet lyser. Tast så din pinkode, som du har fått tilsendt, og trykk E. Kortleserne står plassert ved alle ytterdører.

 • For å åpne dører som har tastatur for pinkode holder du kortet mot leseren til den piper. Tast så pinkode og trykk E. Du kan nå åpne ytterdøra med bryteren eller bruke dørhåndtaket.
 • For å åpne dører som ikke har tastatur for pinkode holder du kortet mot leser til den piper. Du kan nå bruke dørhåndtaket for å åpne døra.

Kjøkkenventilatoren

må slås på når du skal lage mat, for å unngå brannalarmen. Lukk gjerne opp vinduet litt også.

Komfyrvakt

er installert for din sikkerhet. Ved høy temperatur kan de avgi 3 korte lydsignal hvert 5. sekund. Skru av alarmen ved å gi et kort trykk på knappen. Skru ned varmen. Hvis du ikke skrur av alarmen vil komfyren bli slått av etter 40 sekunder. Her kan du lese mer om komfyrvakten.

Sengetøy og håndklær

ligger i en hylle over sengen sammen med dyne og pute. Når du skal reise tar du av sengetøyet og legger det sammen med brukte håndklær i kurven som du finner inni klesskapet. 

Søppel

kaster du i søppelnedkast som er plassert utenfor Nordavind. Du bruker nøkkelbrikken din til å åpne luken til søppelnedkastet.

Sluttvask 

når du reiser må du ikke glemme, ellers vil du bli fakturert for rengjøringen av rommet. Se prisliste gebyrer her. Før du reiser vasker du alt, også inni mikroen, i dusjen og på gulvet. Ta oppvasken og ta ut søpla, slik at det blir hyggelig for neste beboer å komme. Det er kluter og vaskeutstyr på hybelen. 

Utflytting og innlevering av nøkkelbrikke

er senest kl. 12 på avreisedagen. For sen utflytting vil medføre fakturering av et døgn ekstra leie. Nøkkelbrikken leveres i skranken til boligkontoret eller i postkassa som er plassert inne i gangen i 1. etg. på Nordavind. På postkassen står det «UTSJEKK». Dersom nøkkelbrikken ikke leveres fakturerer vi et gebyr for tapt nøkkel.

Nyttig kontaktinformasjon

 • Boligkontoret tlf: (+47) 476 20 800 / e-post: bolig@studentinord.noLigger ved hovedinngangen til universitetet - se kart.
  Åpningstid: mandag - fredag kl. 08.00 - 15.30
  Feilmeldinger, spørsmål knyttet til renhold, problemer med nøkkel e.l kan du få hjelp til ved å henvende deg til boligkontoret.
 • Vaktselskap (utenom boligkontorets åpningstid)
 • Brann: 110
 • Politi: 112 / 02800
 • Legevakt: 116117
 • Ambulanse: 113

Frokosttilbud eller annen informasjon

Les mer om vårt frokosttilbud, faktura eller annen informasjon om vårt korttidstilbud – se Korttidsleie Nordavind.

Kortleser med tastatur for pin
Sort kortleser som henger på veggen til studentboligen. Tallene fra 1-9 og C-E er på kortleseren.
Bilde fra studentbolig, veggene er hvite. Det er blå gardiner og en blå korktavle. En mannlig stud
Kart illustrasjon som viser hvor Nordavind ligger i forhold til andre innganger ved universitetet. I

Relaterte artikler