Viktig informasjon til beboere på korttidsleie Flatvold

Studentinord ønsker deg velkommen til korttidsleie på Flatvold Studentboliger. Her finner du viktig og nyttig informasjon om ditt opphold.

Studentinord bolig FAQ

De fleste spørsmålene vi får er besvart i vår egen Studentinord bolig FAQ.

Hvor finner jeg Flatvold?

Flatvold ligger i bydel Rønvik, og har adresse Flatvold 2A, 8009 Bodø. Det er busstopp rett utenfor dørene, og du kan ta rute 3 eller 4 inn til Bodø sentrum, og rute 1 eller 2 videre til universitetet og politihøgskolen.

Parker bilen

Kommer du med bil kan du parkere på parkeringsplassen utenfor Flatvold studentboliger. Dersom du skal bo hos oss i mer enn en uke må du ta kontakt med boligkontoret og få et parkeringsbevis.

Innflytting

er fra kl. 15.00 i ukedagene dersom ikke annet er avtalt. Ankommer du på lørdag eller søndag kan du flytte inn tidligere om ønskelig.

Nøkkel/nøkkelbrikke henter du

på boligkontoret på Nord universitet mellom kl. 08.00 og 15.00 (ukedager). Dersom du ikke har anledning til å hente nøkkel/nøkkelbrikke i åpningstiden må du kontakte oss på tlf. 476 20 800, og gjøre en egen avtale om overlevering. 

Merk at du alltid må ha nøkkelbrikken med deg når du forlater ditt rom for å unngå å bli låst ute.

Nøkkelbrikken må aktiveres

når du ankommer Flatvold. Nøkkelbrikken brukes for å komme inn ytterdørene. Brikken aktiveres for 24 timer av gangen, så etter første gangs aktivering kan du re-aktivere brikken en gang i døgnet, eller hver gang du går inn ytterdøra. 

Aktivering av brikken gjøres på en av kortleserne ved ytterdørene til Flatvold. Hold nøkkelbrikken opp mot leseren. Når du hører et pip, hold brikken i ro foran kortleseren i et par sekunder. Tast inn din pinkode og trykk E.

Kjøkkenventilatoren

må slås på når du skal lage mat, for å unngå brannalarmen. Lukk gjerne opp vinduet litt også.

Sengetøy og håndklær

er inkludert i leien så lenge beholdningen vår rekker. Ta kontakt med boligkonsulentene for konkret beskjed om hva som gjelder for din leieavtale.

Der vi har sengetøy og håndklær vil det ligge i en hylle innenfor døra når du kommer inn. Når du skal reise tar du av sengetøyet og legger det sammen med brukte håndklær på badegulvet. 

Vaske klær

kan du gjøre på vårt fellesvaskeri på huset. Da må du kontakte boligkontoret og be om vaskebrikke. Skal du bo hos oss i over 14 dager legger vi automatisk inn en vaskebrikke på ditt rom.

Søppel

kaster du i søppelrommet som ligger utenfor hovedinngangen.

Sluttvask 

når du reiser må du ikke glemme, ellers vil du bli fakturert for rengjøringen av rommet. Se prisliste gebyrer her. Før du reiser vasker du alt på ditt rom, også dusjen og gulvet. På fellesarealene rydder du etter deg, tar oppvasken og tar ut søpla, slik at det blir hyggelig for neste beboer å komme. 

Før utflytting kan du sende en mail til renholdbodo@studentinord.no, så setter renholderne våre inn en bøtte med vaskeutstyr.

Utflytting og innlevering av nøkkel/nøkkelbrikke

er senest kl. 12 på avreisedagen. For sen utflytting vil medføre fakturering av et døgn ekstra leie.

Nøkkel/nøkkelbrikke leveres i skranken til boligkontoret på universitetet eller i nøkkeldroppen som er plassert inne i gangen i 1. etg. ved hovedinngangen til Flatvold, se kartbildet. Nøkkeldroppen er merket med «NØKLER», se bilde. 

Dersom nøkkel/nøkkelbrikke ikke leveres fakturerer vi et gebyr for tapt nøkkel.

Nyttig kontaktinformasjon

  • Boligkontoret tlf: (+47) 476 20 800 / e-post: bolig@studentinord.noLigger ved hovedinngangen til universitetet - se kart.
    Åpningstid: mandag - fredag kl. 08.00 - 15.30
    Feilmeldinger, spørsmål knyttet til renhold, problemer med nøkkel e.l kan du få hjelp til ved å henvende deg til boligkontoret.
  • Vaktselskap (utenom boligkontorets åpningstid)
  • Brann: 110
  • Politi: 112 / 02800
  • Legevakt: 116117
  • Ambulanse: 113

Rom på Flatvold
Innredet rom på Flatvold med seng, lenestol og pult
Kart Flatvold
Kart over Flatvold studenthjem

Relaterte artikler