Boligutleie for ansatte og PhD-kandidater ved Nord universitet

I Bodø kan du leie over lengre tid. Korttidsleie er tilgjengelig ved alle studiesteder.

Click here for english.

Ansatte kan søke bolig hos Studentinord 

Som ansatt eller PhD-kandidat ved Nord universitet campus Bodø kan du søke bolig gjennom Studentinord, etter avtale med Boligstiftelsen ved Nord universitet. Ved andre studiesteder tilbyr Studentinord boliger for korttidsleie.

Studentinord er studentsamskipnaden for studenter ved Nord universitet.

Finn din boligtype gjennom Boligstiftelsen i Bodø

Gjennom avtalen har vi ulike boligtyper du kan søke på.

For alle enheter inkluderer husleien møblering, internett, vakthold, og vaktmestertjenester. 

Hammarlia 

Hammarlia ligger ca 500 meter fra campus Bodø. Du finner et godt utvalg av butikker i nærheten. Du har også gangavstand til Hunstadsenteret kjøpesenter. Det er gode bussforbindelser til Bodø sentrum og kort vei til flere turer i Bodømarka. Turstien til Hunstadtoppen starter like i nærheten - en flott tur som passer for alle.

Boligene er nærmeste nabo til Hunstad barneskole, og Studentongan barnehage ligger i umiddelbar nærhet til Nord universitet.

Vi har to ulike boligtyper du kan søke på i Hammarlia:

Trollmyra

Trollmyra ligger sentralt i bydel Mørkved, ca. 500 meter fra Nord universitet. På Mørkved finner du et godt utvalg av butikker, og det er kort vei til Hunstadsenteret kjøpesenter. Du har også treningssenter, svømmehall, klatre- og turnsenter, friidtrettsbane og turer i Bodømarka like i nærheten. Det er gode bussforbindelser til Bodø sentrum.

Trollmyra ligger i kort gangavstand til Mørkvedmarka barneskole, og Studentongan barnehage ligger i umiddelbar nærhet til Nord universitet. I Trollmyra har vi én boligtype du kan søke på:

Korttidsleie

Studentinord tilbyr overnatting på korttidsleie for studenter som skal på samling, kurs, i praksis og lignende, og til ansatte og andre med tilknytning til universitetet. Ved ledig kapasitet leier vi også ut til andre - ta gjerne kontakt. 

Karoline O. A. Pettersen
Trollmyra
Trollmyra leilighet, lys blå over en etasje

Relaterte artikler